Bfduam se2206 benzer bat bizim, 3 günüm var, önceden öyleydi belirtim ama artık hani adet öncesi sökülme ağrısı olur ya, şu an öyleyim, test yaptın mı? Benim negatif.
minigiminannesi03 Bfduam canim doktor olumlu konuştu inşallah tutunmustur çok merak ediyorum aksama kan sonucum cikacak
minigiminannesi03 minigiminannesi03 malesef negatif adet oldum bu sabah adet günüm gene şaşırtmadı beni
Emine123kuzu Bfduam ayy keşkeee inşallah biraz ara verse ama hamiş olduğumuz için olsa bu.❤️ Benim 1 hafta var test yapsam erken gibi hiç yapmasamda olur moralimi bozuyor tek çizgi görmek 🤷🏼♀️ inşallah vardır amaaa dediklerinizi okuyup okuyup evrene mesaj gönderelim topluca 😂
Ozge_ozge se2206 seni çok iyi anlıyorum canım adete 4 gün kala test yaptım dün bir umut test yaptım ama nasip değilmiş
se2206 Bfduam canm ben kan verdim 29nda ama negatif daha adet olmadm ilaç kullaniyodm onları bırakınca adet olursun dedi
se2206 Bfduam evet duphaston bebek varsa tutunsun diye kullandım yoksada tahlil verince bırakıyosn sonra adet oluyosn