Kahveli Kizlar dün gece tuvalette iki üç damla kirmizi kan geldi acaba regli mi oluyorum dedim ama devamı yok ağrım sızı falan da yok Acaba bu sekilde gebelik öğrenen var mi aranızda Reglimin biteli daha 7 gün oldu
mom130 Kahveli bana da aynısı oldu. Reglim biteli on gün olmuş bir defa kırmızı leke gördüm daha da görmedim. Bakalım ya yumurtamiz çatladı ya da bebek var.
MeyraRana Kahveli bende adet günümde olmuştu 7 gün süren kanama 3 gün sürmüştü 1 ay sonra öğrendimki 6 haftalık gebeyim yani yerleşme kanamasıymış o.
Dicle04 Kahveli benimde adetim bittikten iki gün sonra pembe kan geldi devamı gelmedi. Yaa dedi olamaz ama bu nedir ki 😁
Kahveli mom130 bende inan merak ediyorum noldu neden oldu diye ama çok azdı yani iki üç damlayı toplasan nohut kadar ancadir
Gul-pembe Bendede olmuştu, reglimden bir hafta sonra, bebeğimi düşürüyorum diye korkmuştum, hatta biraz fazlaydı kanamam ama hiçbir sorun yoktu
mom130 Kahveli ben de bu ay üç gün adet oldum bir hadta sonra da lekelnme. Aynı şeyleri yaşamışız. Hadi inşallah gebeyizdir.
MeyraRana Kahveli aynen normal adet kanaması gibiydi hatta şaşırdım normalde hep 7 gün sürerdi nie 3 gün sürdü.
Kahveli MeyraRana kanama miktarı az miydi peki yani regl gibi akışkan kırmızı renk falan mı oldu o 3 gun
MeyraRana Kahveli 2 gün yoğun kanamam oldu 3.gün de adetin son günü hani kahverengi lekelenme olur ya bittiğini belirtir öyle oldu ondan önce zaten sürekli tuvalete çıkma olsun göğüs acısı olsun annem hamilesin demişti de yok demiştim öylede kısa süreli kanamam olunca ii ce şüphelendim hastaneye gittim kan geldiyse gebe değilsindir dedi test yapmadan yolladı bende bidahaki adet tarihimi bekledim olmadım bide biz ayın 20.sinde birlikte olduk kurban bayramında yani ayın 28.dede 3 günlük kanama oldu meğersem o gün bebek tutmuş yani.
MeyraRana Kahveli bazı doktorlar yerleşme kanaması olcağını düşünmüyor hamile değilsin deyip bakmıyor eğer şüphen varsa yani adet gününde yada vücudunda anormallik seziyorsan kendini 2 haftada olsa tedbirli ol gebeymiş gibi ağır işler yapma hani sonra zaten test yaparsın ben adet olmadım gittim hastaneye direk pozitif çıktı doktor yeni olsaydı eğer negatif çıkardı dedi uzun zamandır varki pozitif dedi acil olarak kadın doğuma gittim utrasona aldı 6+3 gebesin dedi yani sen kendi kendinin önlemini al ona göre test yaparsın dediğim gibi öyle kanama olduğunda hemen gidip test yapma kanda yeniyse çıkmıyor belli bi süre geçince çıkıyor.
benimmucizem1 Kahveli cnm ben tedavi sonrası lekelenme oldu 2,3 gün süren açık kahverengi leke,sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbim isteyen hakeden herkese anne olmayı nasip etsin inşallah
Kahveli mom130 aynen canim ben bak 45 gün gecikti Aralık ayında. Adetin ilk gününden sayarsam 17 gün sonra tekrar adet oldum ama baya yoğun oldu yani resmen içim söküldü iyice. İşte bu sekil adetten sonra iki damla ufacık kan geldi kirmizi renk kahve değildi oyle olsa bende yerleşme diye düşünürdüm. Bat 8 şubat bakalim nolcak bilmiyorum
mom130 Kahveli Aa benim de 6 Şubat. Baksana aynı zamandan aynı seyleri yaşamışız. Beraber bekleyelim. İki ihtimal var ya yerleşme kanaması ya da yumurtamiz çatladı. Yerleşme de kırmızı renkde de olabilir. Zaten kırmızı kan içerde oksitlenip kahverengiye dönüşüyor.