AlpAslanbabysmom SerraveAnnesii makine almasanda mutlaka bir pompa edin anne sutuyle ilgili seminere katildim ne kadar cok sagarsan ve emzurirsen o kadar artar sutun bu yuzden gerekli canim
SerraveAnnesii AlpAslanbabysmom Bende öyle biliyorum bebek emdikten sonra göğüste kalan sütü de sağmak gerekiyormuş süt artsın diye pompa nasıl oluyor manuellerden bahsediyorsunuz sanırım
1999luanne SerraveAnnesii bebeğin emerse ihtiyacın olmayacaktır. Emzirme eğitimi almani tavsiye ederim. Doğru emzirme ve göğsünün yara olmaması için. Yanlış emzirmede süt gelmiyomus. Sütünü sagarsan biberon kesinlikle verme kaşık biberon kullan. Sütün fazla gelirse mochi pompalı olani varmış yorumlarda okudum fazla sütü sağmak için çok iyiymiş elektrikliye göre uygun . Eğer sütün normal gelirsede bu makineyi kullanabilirsiniz evde olmadığınız zamanlarda verebilmek için
SerraveAnnesii 1999luanne Bir göğüs emerken diğer göğüsteki sütü topluyor mochi galiba görmüştüm bende. Aynen o fiyat olarak daha uygun. İnşallah sütüm de hemen gelir bebeğim de güzelce emer 🥲 emzirme danışmanlığı almayı düşündüm de para vermek istemedim şu durumda zaten ekonomik kriz var. Ama doğumdan sonra gerek duyarsam emzirme danışmanlığı alacağım
Erol SerraveAnnesii gerek yok almana ama bende ablamdan almıştım doguma giderken ne olur ne olmaz dıye ama hıc kullanmadım gerı vermiştim
yektanem25 1999luanne we baby di de çok zordu sağımı bilek gücü istiyor diğer markalar iyi olanlardan varsa bilemiyorum manuel için
mrs_elisah SerraveAnnesii hastane de lazım olursa hastaneninkini kullanırsın. Benim hastanede lazım olmadı eve geçince lazım oldu. Hemen e bebekten aldık getirdik. Çevrende alabileceğin yer var ise satın almana gerek yok. İhtiyacın olduğu an alırsın.
SerraveAnnesii mrs_elisah Çevremde yok ilçede oturuyorum ama internetten falan alırım yani yada merkezde e bebek var ordan alırız ☺️
HavvaAtasoy SerraveAnnesii o zaman her ihtimale karşı yanında olsun canım ben lansinoh elektrikli sağma makinesini kullanıyorum memnunum
SerraveAnnesii HavvaAtasoy Görümcemden alıcam hastaneye giderken. Eve geçince lazım olursa eğer satın alırım ☺️
Poyrazin_annesi Ben henuz süt sagma makınası almadım. Eger gerekırse ztn hastanede kullanmak ıcın verıyolar. Eşime söylerım eczaneden alıp getırır evde kullanırım. Bıde sütüm olmaz fln bosuna almak ıstemen cok pahalanmış hersey
SerraveAnnesii Poyrazin_annesi sanırım hastanedekiler hijyen açısından iyi değilmiş. Başkasına lazım olunca senden alıp ona götürüyorlarmış
HavvaAtasoy SerraveAnnesii alırsan mamajoo almıştım ben bozuldu aklında olsun onu satın alma canım süt makineye kaçıyo hortumdan
SerraveAnnesii yektanem25 Evet bende lazım olur diye düşünüyorum, göğüste kalan fazla sütü boşaltmak için yada dediğiniz gibi hastalık vs durumunda. İşte doğumdan sonra eve geçince baktım lazım olacak o zaman alıcam şimdi almaya gerek yok idareli görümcem verecek
yektanem25 SerraveAnnesii yani öylede yapabilirsiniz bende almamıştım göğüslerim çok kötü şişmişti ağrı yapıyordu eltim vermişti öyle idare etmiştim şimdi otomatik arayışındaym
1999luanne SerraveAnnesii aynen öyle gebe okuluna gitmediyseniz ordada anlatılıyor ücretsiz benim online katıldığım var numara verebilirim isterseniz kaç haftalıksiniz
FatihBatur SerraveAnnesii benim ki emiyor ama gene de kullanıyorum cunku bazen emerken uyuya kalıyor ve göğüsün sisiyor onu boşaltıyorsun iyi oluyor yada ilac falan içmen gerekir birsey olur sutunu sağar verirsin
SerraveAnnesii FatihBatur Aynen doğumdan sonra bende almaya karar verdim . İndirimleri falan takip edicem uyguna alayım
FatihBatur SerraveAnnesii letgodan bak piyasa cok pahalı o kadar para verilmez letgoda temiz Elektrikli olanlardan bulursun