SerraveAnnesii Kızlar merhaba ☺️ Doğuma giderken görümcem süt sağma makinesini verecek idareten ne olur ne olmaz sütüm gelmezse yanımda bulunsun diye. Çok gerekli bir şey değil boş yere para verme benimkini al falan dedi. Doğumdan sonra ona geri veririm 2 aylık bebeği var ve o da arada kullanıyor. Doğumdan sonra bana lazım olur mu almam gerekiyor mu sizce ?
La_le SerraveAnnesii kuzum valla o bebeğine bağlı seni emmezse mecbur sağma makinası kullanıp biberonla veirisin yada sütun gelmezse o an onu kullanırsın sütü cekenilmesi için şimdilik al istersin baktın lazım oldu kullanırsın baktın lazım olmuyor geri veirisin
denizvebulut SerraveAnnesii Hastaneye hiç taşımayın derim, gerekirse zaten hastanede çok profesyonel makinalar var.
Mbusra97 SerraveAnnesii bence al dursun lazim olur ben cok kullandim hastanede degil ama evde cok kullandim beni emdi sutumde geldi ama sonrasinda gogusumde yara oldu o sekilde emziremiyordum sagipta verdim kaniyordu artik dayanamadim oyuzden makina al
SerraveAnnesii Sütü arttırmak için de gerek olmuyor mu bebek emdikten sonra göğüste kalan sütü sağmak gerekmiyor mu ?
SerraveAnnesii La_le Zaten görümcemden alıcam hastaneye götürücem de sonra ona geri vericem. Ben kendime makineden satın alsam mı ki diye kafam karıştı evde her zaman bulunması gereken bir şey değil o zaman gerekirse satın alırım
SerraveAnnesii denizvebulut Devlet hastenesine gidiyorum doğumum orda olacak acaba her hastanede oluyor mu veriyorlar mı
La_le SerraveAnnesii şimdilik onu al ilerleyen zamanlarda lazım olursa zaten alırsın acale etme bence almak için
denizvebulut SerraveAnnesii Buradaki şehir Hastanesi’nde arkadaşım doğum yaptı. Harika makinaları vardı.
2kuzu SerraveAnnesii her hastanede vardır tabi. Ama hijyen acısından sıkıntı oluyor. Ben ilk doğumumda almadım hastaneninkini kullanmak zorunda kaldım. Çok sıkıntı cektim sütün gelmesi için iki saatte bir sağmam gerekiyordu ama ben kullanınca başkasına lazım oluyordu gelip alıyorlardı ben saatim gelince tekrar istemek zorunda kalıyordum. Baktık olmayacak gittik aldık. Çünkü herkes kullanıyor.
SerraveAnnesii denizvebulut Anladım teşekkürler. Ben doktoruma da sorayım lazım olursa veriyorlar mı diye ona göre o zaman götürürüm
SerraveAnnesii La_le Öyle yapayım madem zaten biraz pahalı da bir şey 😂 lazım olmazsa boş yere para vermiş olurum
Woman3535 Alırsan çok iyi strelize et canım bi de doğumdan sonra bebeği emmesini sağla tutmuyo memeyi diye hemen biberon verme hiç almazsa şırıngayla verirsin ama muhakkak memede ısrarcı ol 🙏😊
SerraveAnnesii Woman3535 Evet öyle yapıcam bende emzirmeyi çok istiyorum inşallah sütüm de gelir 😊 biberon ne olur ne olmaz aldım yine mama da aldık eşim baya ısrarcı oldu mama ve biberon konusunda. Ablaları sütleri gelmeyince biberonla verdiler de. Şırıngayla verilmezmiş onlara göre 😂. Hastane odasında annemle olacağız zaten şırıngayla veririm büyük ihtimalle yada kaşık biberon da alabilirim
SerraveAnnesii Sule5567 Evet elektrikli olanlardan bahsediyordum. Manueller de kullanışlı oluyor mu ?
Sule5567 evet benimde yara oldu kanama oldu bende sagıp verdim bıde ılk zmanlar bebegın mıdesı kuucuk oldugu ıcın memeyı bosaltamıyor gogsunuz tas gıbı olup sızı rahatsız edıyor ben O zamnlar bosaltıyordum bırde anneme bırakıp hastaneye falan gıttıgım oldu bebegıme sut sagıp eve bıraktım yanı cok ıs goruyor ılk zmanlar uygun bısey alınabılır
SerraveAnnesii Sule5567 Bakalım 32.haftadayım doğuma doğru alırım belki yada doğumdan sonra baktım lazım oluyor o zaman da alabilirim
Askiletotomsu Ben almayı düşünüyorum yorgun dusupte uyudugumda evdekiler sağdigim sütten vermeli Tabi sütumle mi beslenir mama ile mi o da var Belki sütüm gelmeyecek bilemiyoruz ki
SerraveAnnesii Askiletotomsu Ya evet o da mantıklı aslında işimiz olduğunda yada uyduğumuzda falan eşimiz veya annemiz de sağlığımız sütten verebilir☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah sütümüz olur da bol bol emziririz
Woman3535 SerraveAnnesii inşallah canım 🙏 kuruyemiş fındık badem kuru üzüm falan al yanına dediğin gibi şırıngayla ver ama bebişler bazen hemen memeyi tutmayabiliyo 3-5 tutmayınca sakın pes etme açta kalmasın tabii o arada şırıngayla verirsin komposto iç bol bol