Evett sevgili hamişlerim sonunda bende doğurdum.Rabbim sizlerie kurtarsın inşallah
Hemen hikayeme başĺiyorum.Benim normalde doğumum haftaya salı yani ayin 25 inde olacakti.Spinal sezeryan ile doğumu duşunuyordum.Dün sabah rutin haftalik kontrolim icin geldim ve nst ye girdim.Bu arada 37+2 idim.Sonra nst cekilirken karnima koyulan cihaz duştü tabi doğal olarak bebeğin kalp atişları kağit uzerinde çikmadi işimiz bitince kalkip diger zamanlarda yaptigimiz gibi kagidi doktoruma goturdu.Ve dedi ki burda bir sknti var kalp atislarinda bende cihazi duştugunu ondan dolayi oldugunu soyledim.Ama doktorum benim içim rahat etmez yarin tekrar gel gir nst ye dedi .Bende bugun sabah erkenden tekrar geldim hastahaneye ama ev yakin diye eşime dedim ki sen gelme zaten kar yağiyor .Arka sokakta zaten hastahane ben gider gelirim 10 dakkadq.Neyse cihaza baglandim.Sonucu doktora goturdum..Bana dedi ki kalp atişlarini hic begenmedim bir sıkıntı var içerde yani sebebini bilmiyorum ama eşyalarin hazirsa seni acil doğuma alicam.Ben tabi şok yanimda kimse yok eşim evde hala uyuyor ben oylesine gelmisim hastaneye ve doktor oyle soyleyince benim yüz ifademi gormeniz lazim 😀😀😬o an bebegime bisey mi oldu korkusu bi yandan sezeryana girme korkusu beni bir telaş sardi.Direk eşimi aradi esyalarla koş gel dedim.Allahtan hazirdi hastahane çantam😇😇😀Sonra hemşire geldi onlügumu giydirdi ben ise eşim gelcek bekleyelim hemen almayin ameliyata diye soylendim biraz.Ama doktor hanim sizi bekliyor ameliyatta inmemiz lazim falan dedi.Neyse beni indirdiler aşagiya ama nasil korkuyorm.Sonra cok guzel bir ekip vardi .Anestezi uzmani sordu genel mi istiyorsun spinal mi diye.Bende spinal dedim ve ignemi yapti asla bisey hissetmedim.Sonra beni yatirdilar önümü orttuler .Asagidan biseyler suruyorlar bacaklarima karnima hissediyorum ve bi yandan da diyorum ki ben bunlari hissediyorum beni keserken de hissederim diye.Doktorda yok merak etme diye beni sakinlestirmeye calisiyor.Sonra doktor kafasini uzatti bana dogru dedi ki ya masallah gozlerin ne guzel sabah hastahaneye gelirken hafif goz makyaji yapmistim. Işte farin cok guzel markasi ne falan diye soruyoe halbuki beni coktan kesmisler bile bende tam farımın markasini doktora soyluyordum ki anaaa bir baktim bi aglama sesi 🥰😘🥰😘🥰😘Allahim yarabbim doktor dedi e hadi gOzun aydin hemen yanima yanagima koydular beni gormeniz lazim kendimi kaybettim.Sonra goturduler bebegimi ve anastezi uzmani dedi ki simdi damar yolundam bi ilaç vericem sanki cok yorgunmussunda uyumak istiyorsun modunda olcaksin .Amaç beni dikerlerken panik olmiyim diye öylede oldu hicbirseu hissetmedim cok da rahattim .45 dakika toplamda bebegin alinmasi ve benim cikmam surdu.Yukariya cikardilar direk bebegi emzirmem icin verdiler.Tabi ben canim agriyacak ilk yürüyüş nasil olacak korkusu ilee titriyorum.Hemsire geldi hemen serumu taktı icinde agri kesici ve antibiyotik var. Bebegi emzirmeyi gosterdiler ama sütum gelmedi malesef.Sekeri çıkmiş bebegin direk mama takviyesi yaptilar .Bende tabi o sirada bol bol kayisi kompostosu içtim hemen bitter cikolata yedim gazimi hemen cikartiyim diye.Neyse aradan 5 saat gecti ve ben ayaklarimi hissetmeye basladim.Hemsire geldi sontami cikardi .Hicbirsey hissetmedim .Sonra elimden tuttu dedi karsiya bakk tabi en korkugum bu kisimdi ayaga kalkmak kismi .Ve ben cat diye ayaga kalktim .Cok sukurr hicbirsey hisstmedim ve hemsire elimi birakti dediki simdi yuru ben tabi oyle bir yuruyorum ki sanki ameliyat olan ben degilim cok sukurrr.Dedim beni birakin koşacam😀😆😀😆Sonra baya bi yurudum.Ve tabi çişim geldi bol su kahve icmekten tuvalete gittim tek basima vee cok sukur gazimda cikti o anda o kadar rahatladim ki .Cok sukur hoc korktugum gibi degilmis.Inanin ki sezeryani ovmek icin soylemiyorm ama iyi ki olmusum 🥰🥰🥰Simdi kızimi emziriyorum darisi diger hamislerin basina 🥰😘🥰😘