Nazyun Bizde 32+4 civcivimle 🐣 28. Haftadan beri çektiğim ağrılarım vardı zaten ama dahada şiddetlenerek devam ediyorum adet olacakmış gibi kasık agrılarım onu takip eden bel agrım ve dünden beri hareketlerinde acı hissediyorum yarın kontrolüm var bakalım dönmüş mü ne alemde öğreneceğiz Doğumum 10 ekim gibi gözüksede içimden eylül sonu geçiyor hayırlısıyla sağlıkla gelsinde ❤️ Aşırı uykum var sürekli uyuma istegi , mide bulantım oluyo ara ara böyle devam ediyoruz bakalım ☺️
Dua Elcnerdgn Zonguldak’ta oturuyorum ben de Şerif’e hanım a gitmeye karar verdim çok iyi oldu ☺️ İlgili bi doktordur inşallah
Elcnerdgn Dua ben ilgisinden cok memnunum güzel ilgi ve alakalı tatlı dilli bir bayan 😊 doğumu medikarda mı düsünüyorsunz kaç haftalıksınız
Seymavrl aysirabal gelmesi de gelmemeside normal sütün bazının tam bebek doğduğu gün gelir hatta çoğu insanın öyle
Dua Elcnerdgn yaa ne güzle tesadüf ☺️ Hayırlısıyla doğuralım inşallah zamanında çalışıyor musunuz çalışabilir raporunu ne zaman alacaksınız
Mutlukalp 31 haftalığız sıcak basması bende de var 🤦🏻♀️ Hareketlerimde vs sıkıntım yok yatakta dönerken daha yavaşım sadece 8 kg aldım
Elcnerdgn Dua çalışmıyorum ama calıssaydım 32de çalışabilir raporunu alırdım 37de zaten mecbur izin alırdım 😊
Yasemintanbulut MerveErdin benimki ağrıyor vajina üstüniki bacak arası kemikleri doktor Doğuma hazırlanıyor dedi çatı
HandanOsman 32+5 karnımın altında çatlaklar, sırt ağrısı, diş ağrısı, erken Doğum riski , rahim ağzı yetmezliği falan falan😂 ama tabi minnoşuma kavuşma heyecanı be sadece 6 kilo alışım çok güzel 😂