Nurhan88 Yagmuracar0509 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin haftalar çabuk geçiyor daha dün kızım karnımdaydı şimdi ayağımda sallıyorum şimdi oğlumu bekliyorum
charlottececi Yagmuracar0509 sat a gore 16+0 ulturasona gore 16+5 ikizlerimi bekliyorum 😍 iki erkek 🥰 bu ara dizimin altindaki baldır bolgesinde kas agrilarim olmaya başladı 🙄 bulantilarim biraz azaldı gunde 2 prilam a düştük mutluyum ☺️ Karnim cok hizli büyüyor. 3 kg aldim ama 5 aylik gibiyim 🙄
Yagmuracar0509 charlottececi maşallah size benimde baldırlarımın oralar ağrıyor 2 tane prilama devam karnım çıkmaya başladı kasık ağrılarım oluyor
Pembekurdele charlottececi Bende 14 haftalik ikizlerime hamileyim iki kiz bekliyoruz🙏🏻🤗 benimde karnım çikmaya başladı 🌼🌼
charlottececi Yagmuracar0509 evet o agrilar normalmis rahim büyüdüğü icin ama cok hizli hareketler yapmamaya calis dedi doktorum. Dinlenip geçmesini beklemek gerekiyomus. İnsallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız 🥰🙏🏻
minik4550 Tuba6572 benim dun cok kotu kasik ve bacak ağrım oldu magnezyum içiyorum ama bacağım agriyinca tedirgin oldum sizdede oluyormu böyle bacak ağrısı
minik4550 Yagmuracar0509 bende Çarşamba gidicem cinsiyeti öğrendik ama tekrar soucam bende başka bi doktora
Kardelen6561 Yagmuracar0509 ben de bugün 16+0 olduk salı günü muayene gidecek cinsiyet için dört gözle bekliyorum ya 😍😍
G1522 Bende bugün gittim inşallah erkek evladım olacak her şey yolunda dedi . Magnezyum ve kan ilacı verdi diğer innate omega3 ve cooledan D3 devam . Bazen hala bulantı ve kusmalarim devam ediyor . Temizlik yapıp kendimi çok yorunca belim ağrıyor