Beyzatkl
Kızlsr uygulamayı başından beri kullanıyorum aslında ama geç foruma katıldım. Prensesim buğlemi bugün sabah 9 bucukta kollarıma aldım epidural sezaryan oldum ilk önce yatışım yapıldı damar yolu giyinme bunlar 10 dakika sürdü hadi gidiyoruz dediler ben bi şaşkınlık afallıkla eşim hemşireler falan ameliyathaneye indik ilk önce epidural iğnem yapıldı iğnede gercekten hiçbişey yok beş dakika gecti gecmedi sonda takıldı tam uyuşmamıştım hissettim cok canım yandı yalan söyleyemiyceğim hissettim onu sonra uyuştum tabi doktorum geldi uyuşup uyuşmadığımı kontrol ettikten sonra başladı sadece cekiştirmeleri hissetim acı yoktu sadece biraz ağrı hissediyorum diyince sakinleştirici vermişler ben leyla tabii uyumuşum eşimde benle beraberdi kızımızı ilj o gördü yanagıma koydular o an dünyanın herşeyine bedel cok güzel pamuk gibiydi kızım eşim aldı cıktı tabi 20 dkka sonra bende cıktım ağlaya ağlaya uyuşukluğum gecince ağrılar başladı tabi ölüyorum dedim bi ara aprı kesiciler cok işe yaradı şuan sandalyede oturuyorum yürüyorum toparlanmak zorundayım bebeğim icin belimde inanılmaz ağrı var yatakta yatamıyorum dikiş acısı bile yanında afif kalıyor sütüm gelmiyor cok üzülüyorum mama veriyolar yavruma dua edin lütfen 🙏