Ecem27 Minelisa Allah yardımcımız olsun az kaldı 🤩 bence hamileliği de özleyeceğiz 🥰 sağ Salim kucağımıza alalım 💐
Minelisa Ecem27 ozlucez emin olabilirsiniz bundan 😅 benim ikinci kızım geliyor 🥰 normalde zayıf biriyim en fazla 50 olmuşumdur kilo almak çok hoşuma gidiyor 😅
Ecem27 Minelisa hahaha yemin ederim bende öyle hayatımda hep zayıftım 51 kg ile hamile kaldım şu an 68 kg ama inanın kiiiiii aynada kendimi çok beğeniyorum giydiğim yakışıyor😁😁😁😁
Minelisa Ecem27 dimi bacaklar kalınlaştı popo büyüdü 😂😂 diyorum ki sadece göbek gitsin kilolarım kalsın 🥰😂
simgee_gndgn Ben 33+4 üm Şubat sonu Mart başı gibi bekliyoruz oğluşu bakalım 🥰 56yla hamile kaldım şuan 73 oldum ve aşırı terleme halsizlik mahvetti beni 🥺
simgee_gndgn Minelisa bende 2-3 haftadır çekiyordum mide yanması problemi doktor bi şurup yazdı rennie birde aç karnına içilen bi hap ondan sonra rahatladım. Geçmiş olsun canm sende ilaç yazdır doktoruna istersen
Minelisa simgee_gndgn günde 3 tane ilac kullanıyorum zaten daha fazla kullanmak istemiyorum ya 😩 akşamları oluyor sadece cok uzun sürmüyor ondan gerek duymadım ilaca
nuzunismail Rabia55_ Mide bulantıları geri geldi sadece bende yok demek ki. Normal mi acaba bilmiyorum kontrolde doktora sorucam. Adet sancısı gibi sancım da oldu bugün ilk defa 35+2 yim. Erken doğum falan olur diye korkuyorum açıkçası