Minelisa Merhaba Şubat anneleri ne durumdasınız ?? 35+4 haftalığım salı günü kontrolüm var bakalım nasıl gidiyor ? Bebislerinizin kilosu ne kadar olmuş 🥰💓
Meryemcelikaliyeva Minelisa merhaba.canım konu ile alakasız ama 35 hafta gördüğüm için soruyorum doktorun kaç haftada bir muayene çağırıyor seni ?
Zumrutkb Minelisa diş ağrısı, sancılar, agırlasma, halsizlik, çok halsizlik, çok yavaş hareketler, 15 kilo,şeker enfeksiyon……… çok şükür 36. Haftaya geldik ama zor geliyor sanki en zor benimki
2e1m Meryemcelikaliyeva 36 haftalığım hafta da bir çağırıyor senin postunu okudum arası çok uzun bu haftalar artık suyun azalması gibi kordon dolanması gibi tehlikeler arz edebilir her hafta git dinleme canım nst önemli
mervebuglemtkn Zumrutkb Allah yardımcın olsun bende 36 şiddetli sırt ağrısı kasiklara baskı uykusuz geceler…
Minelisa Zumrutkb evet az kaldı ama zor bi süreçten geçiyoruz 😩 benimde sırt agrilarim var karnım sertleşiyor bazen zor bi süreç 😩🥲
Minelisa mervebuglemtkn evet sırt agrisi bende de var . Bazen çok enerjik oluyorum bazen olu gibi oluyorum 😩
Rabia55_ Bugün aşırı mide bulantısı ve baş ağrısi ile uğraştım sizlerde de oluyor mu cok zorlaniyorum 35+5im
nuzunismail Rabia55_ Mide bulantıları geri geldi sadece bende yok demek ki. Normal mi acaba bilmiyorum kontrolde doktora sorucam. Adet sancısı gibi sancım da oldu bugün ilk defa 35+2 yim. Erken doğum falan olur diye korkuyorum açıkçası
Kubraakk 35+3 olduk bugün muane oldum 2.820 kilo olmuş oğlum ve de erken dogum riski vaar rahat durmuyor baskı yapıyor 😃
Minelisa Kubraakk bazen öyle bir hareket ediyor ki can acıtıyor 😂 dışardan bile o kadar belli oluyor ki
Kubraakk Minelisa gerçekten öyle bı saat önce acillik yaptı beni karnım taş gibi olmuştu sert ve rahimde baskı derken nst de kucuk sancılar çıktı sıkıldı galıba içerde 😃😃
Zeyleysu Ben de 35+3 üm her gece uykusuz geçiyor huzursuz bacak sendromu mide yanması mide bulantısı kasık ağrısı da başladı artık sona doğru geldiğimizi bu hafta hissetmeye başladım
Minelisa Kubraakk acaba diyorum is yaptığımız zaman mi oluyor o agrilar. Çünkü normalde birdeyim yok enerjiğim temizlik yapıyorum yavaş yavaş akşamına kasiklarim , sırtım her yerim dökülüyor 😂😂