Ablk3 32 haftalık hamileyim ama hiç Karnım çıkmadı ben diyince hamile olduğumu anlıyorlar bu normal mi sizce
goldumsu Ablk3 ben 20 haftalığım bana göre cıktı ama herkes diyor ki hamile değil gibisin. Çevremde benle aynı haftada olanlar doğuracak gibi. Ben balık etliyim ki bi anda çok kiloda aldım anlamıyorum neden böyle
Mrv1007 Ablk3 benim de cok yok karnım 31+4 oldum, hamile çekimine bile gidemiyorum karnım hamile gibi durmuyor diye🤣 ama cok memnunum bu durumdan, aksine kayınvalidem ya da annem “Oo çıkmış çıkmış karnın” falan diye yorum yaptıklrında sinir oluyorum🤣
diamond2635 Ablk3 38. Haftama girdim inan hala aynı doktorum 20 haftalık gibi karnın diyor ne güzel işte çok şükür 🥰
Gamzeli_anne_ Ablk3 Alah aşkına gel göbeğimi sana veriyim seninkini ben alıyım bende senin gibi bir an once göbeğim çıksın istiyodum ic karnım dar şuan davul yutmus gibi geziyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum hareketlerim full kısıtlandı üstüne dünya haritasi oldu karnım keşke ic karnim genis olsaydida karnım hic belli olmasaydi 😂 şükret en güzeli senin şuan
DilaraArslan07 Ablk3 Ay bende bir bende mi terslik var diodum bende 20 haftalık hamileyim birde balık etliyim yani göbek yok strese girdim😂😂