Elika0 Nilosss kalkmadı sanırım canım ben anestezi ile görüştüm salı günü verdiği evrakta pcr testi yazıyordu pazartesi kadın doğum doktoruma götüreceğim sezeryan tarihi verecek muhtemelen bir iki gün önce test yaptırmamı isteyecek 🤷🏻♀️
elfmoom Nilosss martta doğum var, pcr testi istendi benden de.. sadece doğum yapacak kişiden isteniyor refakatçiden istenmiyor, devlette de yaptırabiliyoruz testi🙏🏻 yine de hastanenize sorarsanız daha net olur
Gkcdila Nilosss benim pazartesi sezeryan ve doktorum devlette test yaptır dedi istiyorlarmış hastaneden. Yarın onu yaptırmaya gidicem😏
Nilosss Elika0 hani kalkmıştı bu zorunlu PCR ya! İnsana stres yaptırıyorlar . Çok teşekürler canım bilgi için . Refakatçiden de istiyorlar mi ki acaba
Elika0 Nilosss pazartesi günü doktorumla görüşeceğim canım söyler sanırım pazartesi günü buradan tekrar yazıp etiketlersen beni unutamam haber veririm bende sana tam bilmiyorum çünkü bakalım pazartesi göreceğim bende
Perayl Nilosss hayır kalkmadı zaten kalkması da sizi ameliyatta çalışan insanları aynı katta yatan insanları bile riske sokan bir şey eğer Kovitseniz onları riske sokuyorsunuz en çok kendinizi riske sokuyorsunuz çünkü covid olduğunuz zaman anestezi maalesef alamazsınız bu yüzden önemli ayrıca tabii ki de refakatçidan da istiyorlar pcr testini mantığı bu zaten..
Avbmert38 Nilosss ben haftaya pazar icin gun aldim. Sadece benden pcr istendi yanimdakilere gerek olmadigi soylendi
Elika0 Perayl covidken anestezi alınmıyor mu ? İlk defa duyuyorum covid olup zorunlu sezeryan olan arkadaşlar nasıl doğum yapıyor 🙄 genel anesteziden mi bahsediyorsunuz acaba ?
Nilosss Perayl kendileri kaldırdılar ya , artık belirtisi olmayana test yok diye . özel kurum kamu kurumu seyahat toplu gösteriler vs, Yani hiçbir belirtisi hastaligi olmayanda doğuma girerken PCR test verecek mi orada kalktı mı kalkmadı mi diye 👍👍
Perayl Elika0 zorunlu olduğu için oluyor olabilir ama herhangi bir zorunluluk yoksa siz gripken hastayken size sezeryan için anestezi verilmez vücudunuz kaldırmayabilir Bağışıklığı düşük olduğu için bu yüzden bu tarz risklere girmiyorlar bir zorunluluk hayati bir durumu yoksa
YeniAnneee06 Perayl zaten belden aşağısına uygulanıyor tüm vucuda degilki neden anestezi tehlikeli olsun
Nilosss Gkcdila Deletedmom154 aaa , demek ki her hastanenin kendi işleyişi farklı kimi istiyor kimi istemiyor . Gece gece aklıma düştü yarın gidip öğreneyim en iyisi. İns benim hastanede istemez
Koalamm Gkcdila benimde pazartesi sezeryanım var o gün erken gidip test yaptıracağım aşırı gerginim pozitif çıkarsa başka hastaneye gönderiyorlarmış 🤦♀️ Refakatçımda olmayacak
Gkcdila Nilosss ne gerek vardı durup dururken sinir olmuş durumdayım. Burada okudum kadının birinin hiçbir belirtisi yokken pozitif çıkmış doğumunu bir hafta ertelemişler eşi askermiş dışardan gelmiş falan tüm planları bozulmuş bu yüzden
Hanife_ Gkcdila ay bnde çok korkuyorum ya ertelenmesinden 6 gün var doğuma eşim hemşire 3 hastası pozitif cıkmış serviste eşimde bugün kötüydü sesi gitti boğaz yanması yattı bütün gün bilemiyoruz hava da soğuk usüttu mü yarın geçmezse test vercek annemde bı iki güne il dışından gelecek plan yapıyor insan