mucizegebelik6 Haftadayım canım hurma cekiyor ama açılma yakar diyenler var. Bu haftalarda yeyip sorun yaşamayan varmi.
Elika0 mucizegebelik6 bir kilo yemediğin sürece birşey olmaz canım :) ye bir iki tane.. ama hergün düzenli yeme. Ne olur ne olmaz
Nisan4523 mucizegebelik6 Bana doktorum yememem gerekenler arasında saymıştı. Hurma, adaçayı ve greyfurt yemeyeceksin demişti. Rahmi yumuşatıp, gevşetiyormuş galiba bunlar. Son haftalarda öneriliyor genelde.
Reyhandemirbasaran mucizegebelik6 canim sen tadimlik ye simdilik. Ben 33. Haftada acilmam oldu dogumu zor durdurdular. Bi sorunum yoktu. Hurma yiyordum ama duzenli. Ilgisi var midir bilmem. Ne olur ne olmaz dikkat et.
SerraveAnnesii Ben bir iki tane yiyorum sorun olacağını sanmıyorum. Son zamanlarda fazla yemek gerekiyor 🥲
mucizegebelik6 Nisan4523 aslında bebise de kilo aldırıyormuş ama bu haftalar da sıklıkla yemeyim o halde
SerraveAnnesii mucizegebelik6 Aynen son haftalar günde 10 tane falan yesek iyi olur herhalde 😂 32.haftadayım 36dan sonra başlarım herhalde
Reyhandemirbasaran mucizegebelik6 😇 bir taneden bisi olmaz ama aseriyosan. Sonra 36 yada 37den sonra devam edersin. Benim ilac kullandim cunku 37 bitene kadar. Birakinca 39+1 de dogurdum. Yani 8 gun sonra. O kadar çabuk etki etmez heralde🤭🤔