_sumeyye19_ Erkeklerde baba veya dede isimleri koymak meşhurdur ya hani eşim sağolsun ikna edemedim o muzaffer istedi bende yanına arası koydum gönlüm razı olmasa da muzaffer Aras olucak 39 haftalığız :)
Arife1126 _sumeyye19_ belki eşinizin babasının ismi diye koymak istememiş olabilrisiniz ama bence çok güzel uymuş Muzaffer Aras🙂 Sağlıkla büyüsün inşallah🙏🏻Benimde eşim babasının adını koymak istiypr. Babasının adı Nail😅 Naili ikimci plana atıyorum bende Göktuğ Nail olucak🙂🙏🏻
Bendiyebiri sevgitekes Ela da çok güzel bir isim uyumlu olmuş gerçekten 😍 verilen isimlerin anlamı da çok önemli bir ömür taşıyacak o ismi o yüzden çok düşünüyoruz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hepimizin 🤍
DilaraArslan07 Busrabskk Oğluşum olucak babası Ogeday istiyor. Ben Göktuğ karar veremedik sizce😊 Kız olsaydı Asel Berfu istiyordum nasip.
Asel477 Afraninanasi59 keşke can olmasa isimde dinen uygun görülmüyor. Cinin cogullastirilmis hali diyorlar
Betus02 Kızımın biri Sara biri nisa 3. Nün cinsiyeti belli değil erkek olursa yağız,kuzey,yamaç bu üçünden birini düşünüyorum kız olursa Lina❤️❤️
hunilianne Semog20 bi öğretmen olarak söylüyorum nerde poyraz ve efe gördüysem çok yaramaz oluyolar siz iki ismi bi araya getirmişsiniz aman diyim benden söylemesiii😅
Mericimeginannesi Bendiyebiri nasipse bende gökçe koyucam kızimin adini. Eşim koyu ülkücüdur bnce anlamida guzel. Yalniz oglum eliz koyalim diye tutturdugu icin eliz gökçe ismine karar verdik 😀
Bendiyebiri Mericimeginannesi ama uyumlu olmuş valla çok hoş ve değişik tebrik ediyorum küçük adamı güzel isim bulmuş oda🥰 Gökçe isim olarakda anlamlı bir isim zaten adlarıyla yaşasınlar inşallah Tabi önce sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza🙏🏻❤️