Afraninanasi59 EdaEge kaynatamin adi can ondan onun da ismini koymak istiyorum Asaf Can koycam ama Aybars ta çok güzel çok hoş
Gokce_06 bbnngg bana kalsa sadece ensar koycam da işte bu eşim yok olmazmış dedesinin ismini koycakmış
Summeyyraa Aysegokce19 yanlış biliyosun 😬 ‘musab bin umeyr’ umeyrin oğlu musab demek. Sahabenin adı musab yani
Mrymmstf Mp182 ay ışığı yada güneş ışığı olarak geçiyor kuranda yer alıyormuş orda da bizden biri anlamına geliyo bende çok araştırdım her ülkede kullanılabilecek bir isim olsun istedim ve en önemlisi benim için farklı alışınmışım dışında olmasıydı
HacerZumra Cansuada24 gördüğüm tanıdığım bütün azralar öyleydi ,tabikide ailenin payı çok yüksektir elbette
Sevincakarsu Bendiyebiri Aslında benimde çok yakın iki arabamda var ama pek görüşülmuyor hatta varlığını unutmuşum 🙈 oğlumun ismi de kibar isim olunca bizimde duru çok hoşunuza gitti
Bendiyebiri Sevincakarsu aslında birilerinde olması çokda önemli değil içine sineni koy gitsin inşallah 😄
Yesim Busrabskk ilk göz ağrım Bulut Aras ❤️ İkinci evladım kız olursa Belinay erkek olursa Göktuğ Alp✨💙