Gamzess1 Kızlar 11. Haftaya girdik 2 gündür aşırı bi sırt ağrım var gebelikle mi alakalı yattığım yer mi rahatsız gaz sancısı mı anlamadım yaşayan var mı
Selincek Gamzess1 canim dun benimde bel sirt agrim vardi ķale almadim hep oluyo arada die wc gittim bide ne goreyim kan 😔😔 hemen gittik acile allaha şükür bebegim iyi progstn verdi içiyorum ama hala alt bel agrim var 9+3 cuz bu arada
mervebuglemtkn Gamzess1 gebelik ile ilgili ama korkutmak istemem şuan yolun başındasiniz 30. Haftalarda ki sırt ağrısıni yaşayınca şuan yaşadığına şükür dersin 🤦 36 haftalık hamileyim ben yok böyle bir sırt ağrısı inşaallah siz daha hafif geçirirsiniz 🙏🙏
Gamzess1 Selincek Ya benim daha dün kontrolüm vardı her şey gayet iyi yolunda ben doktora sormayı unuttum neden oluyo diye kanamam felan da hiç olmadı şükür bebeğim de gayet iyiydi sanırım gaz sorunu benimkisi
Gamzess1 MerveEbru Gaz olabilir mi acaba seninkisi de kaburgalarıma vurmaya başladı benim gaz dolaşıyor anladım yani
Merveofs 9.haftadayım geçen hafta deli bel ağrısı, sonra kalçaya inen bir ağrı 3-4 gündür de kalçada başlayıp dize inen bir ağrım var. Başlıyor oturup dinleniyorum geçiyor ama agriyinca şiddetli. Öylece dolanıyorum ortalıkta 🤷🏻♀️🤦🏻♀️