Imraninannesi "Benim de artık bir nişanın vaaar" demiştim önceki postumda😅 evet 16 ağustos sabah saat 8 de uyandım kahvaltı hazırladım eşimi ise yolladım ve farkettim ki geceligim sümük gibi ve kırmızı renginde. Dedim aha bu nisan olmali😂 neyse o gün öğlen vakti başladı şiddetli doğum kasilmalarim ama tabiki duzensizdi. Ama nisandan önce gelen kasilmalar bir hicmis onu anladım. Asıl sanciyi nisandan sonra gördüm ben. Gece 12 ye kadar azar azar sancılar geldi. Gece 12 den sonra ise düzene girdi ve sancılar gittikçe siddetleniyordu. Adet sancısı gibi ama daha şiddetli. Neyse sabaha saat 6 ya kadar sancılarını evde çektim. 17 dakikada bir.. 15 dakikada bir... 12 dakikada bir.... saat 6 da 5 dakikada bire düşünce artık hastane yolu dedim eşime. Samsun devletteki doğum hastanesine gittik. Acil den giriş yaptım. Ordaki ebe ilk olarak acilkigima baktı 2 cm.. doktor da sancilarinin olduğunu görünce eve gitmesin servise çıksın dedi. Neyse 6 buçukta servise çıktık eşimle. Saat 3 e kadar sancılarını karşıladım. Size tavsiyem sancilarinizi yatakta veya bir Yerde sabit durarak karsilamayin. Bennerdeyse saat 3 e kadar koridorda yürüyüş yaptım sanci arttıkça da ufak ufak hızlı adımlar attim sancıyı dağıtmaya çalıştım. Ara arada getrdigim plates topunda zipladim. Sanıyorum evde son gece o kadar ki plates topunda oturdum ondan dolayı acikligim olmuştu. Neyse saat 3 te nst ye bağladılar sancılar düzenli ve yüksek.. acikligim baktılar 6 cm😍 hemen dogumhane yoluna🙈 geldik dogumhaneye ebe ve stajiyerlerle tanıştık. Hepsi çok çok iyiydi. Hep dua ettim Rabb im karşıma iyi insanları çıkar dogumumda diye😇 nst-cati monotonlugu başladı. Saat oldu 6 de geldi acikligim hala 6 cm suyumu patlattı. Normal doğum yapabilecek miyim diye korkuyla sordum. niye yapamiyasin dedi😅hamdolsun🙂 saat ilerledikçe sanci tavan ve açıklık artiyo. Normal doğum zor geçti benim ama herkesin vücudu farklı olduğu için doğumu da farklı olur. Ama cok sujur ki sezaryeni tercih etmemisim. Cunku su an oglum her istediginde onu kucağına alabiliyorum ve emzirebiliyorum. Sadece az önce dikiş ağrılarım hafif zonklamaya başladı o da olsun o kadar😏 Neyse öyle böyle saat oldu 10 yatagimdayim sancılar feci büyük abdest yapma isteği. Ebe yap dedi valla ben de yaptim😂😂😂 sizin gelirse siz de yapin😂 yoksa ikinamazsiniz. Bir baktık ki tüm catlaklar dolmuş son anda. Eden de tüm malzemeleri yatağına bırakıp dogumu başlatıyoruz demez mi😂😂 guleyim mi agliyim mi. Neyse istediğim pozisyonda ikindim ikindm en sonunda oğlumu asagidan pirtlattigimi görünce elinde olmadan ağladım hüngür hungur bu benim mi diye. Ebeme oğlumu göğsüne koyar misin dedim ten teması istiyorum . O da göğsüne koydu. Plasentayi da inanarak çıkardım o da kolaydı. Dikislerimi atti hamdolsun kiyafetlerimizi giyip odamıza çıktık. Su an yanında uyuyor birazdan emzirmek için uyandrcam. Benim doğumun biraz zorlu geçti ama sonu muhteşem oldu Allah a hamdolsun. Rabb im size kolay dogumlar nasib etsin😍😍 varsa sorularınız vakit buldukça cevaplarim😍
Nursen21 Imraninannesi Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Hem zor geçti deyip hem bu kadar yumuşak anlatımınızı çok beğendim 😍👏🏻
Fatma12 Imraninannesi allahim bana da su yazilari yazmayi nasip etsin o kadar cok bekliyorum ki anlatamam hr sabah bugunde dogmadi dye agliyorm niye boyle oldm onu da bilmiyorum 40. Haftadayim lutfen dua edn bana artik kollarima almak istiyorum yavrumu😣
Beyazgul Allah analı babalı büyütmeyi nasıp esip etsin ...kurtulmuşsun sıra bizlerde kaç haftalık doğurdun tatlım... bende 39+2 olduk paşamızın keyfini bekliyoruz hiç belirtim YÖK ... artık doğurmak istiyorum karnım çok büyüdü beni çok engelliyor ... bak saat kaç hala uyuyamadım :)))
Imraninannesi Beyazgul amin güzelim çok sagol 😍😍 benim de hiç belirtim yoktu nisan gelene kadar. 39+6 da Geldi lokumum
Baloglumveannesi Imraninannesi kaç dikişiniz var acaba Allah analı babalı büyütsün hayrla yaşasın evladınız çok geçmiş olsun 😘