ArzuOguzz Merhaba kızlar ben 27+2 günlük hamileyim Allahin izniyle bi kızım olucak ben bebeğimin hareketlerini hep sağ tarafımda hissediyorum sağ tarafım cok sert oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba normal mi böyle olması
Imasleeper ArzuOguzz benim kızımın kafası solda ayağı sağda hep sağ tarafı tekmeler büyük ihtimalle sizinde bacakları sağda ise ondan oluyordur :)
Imasleeper ArzuOguzz evet sertleşip kasılıyo detaylıdada gördüm kendini toplayı bırakıyo cimcime kordonu ile oynuyor:))
ArzuOguzz Imasleeper ya bende biraz takıntı yaptım normal mi acaba yoksa anormal bi durum mu var diye suan rahatladım cok teşekkür ederim 😍
Imasleeper MerveEbru dışardan bi gözle henüz göremedim o etkiyi yaratacak kadar büyümedi henüz 26. Haftada ama karnımın içinde naptığını hissedecek kadar büyüdüğü için hıçkırığını yada tekmelemesini anlıyorum artık mesela öne eğildiğimde yada idrarara sıkıştığımda tam ortaya vurur ki rahatsız olduğunu belli ediyor 😊
Imasleeper MerveEbru ayyyy mi minnacık daha 💞 25. Haftalarda görüşürüz o zaman demek istediğimi anlarsın 🥰🥰