Zezeada Kızlar 15 haftalık olduk fakat ben hiç kilo almadım sadece göbeğim bi gün çıkıyor bi gün iniyor neden böyle oluyor? Kilo almamam normal mi?
kahvesever__ Zezeada normal canım bende hiç almadım 24+6 yıl hiç almadım bu zamana kadar hatta verdim 5 kilo zamanla alırsın
Seymanurrrr Zezeada bende sizinle aynı haftadayım kusma vs hiç bişeyim olmadı 2 kilo almısım sadece ama bana iyi yiyorum o karın olayında gazdan oluyormuş 😂
Zezeada kahvesever__ Ben hiç kusmadım bile kilo vermedim kiloda almadım benimle aynı hafta olan arkadaşım var 5 kilo aldı🤔 gerçi zayıf kalmadım 64 le hamile kaldım bi yandan iyi ki almıyorum diyorum 😂
Perayl @“Zezeada”#p20063029bi gün şiş bi gün normal karında olmanız bağırsaklarınızla alakalı bana da öyle oluyordu.
Zezeada Perayl evet haklı olabilirsiniz ben kabızlık sorunu çok yaşıyorum hamile kalmadan önceden böyleydi 🥲
kahvesever__ Zezeada bünyeden bünyeye değişir kusma işi ben ilk 3 ay çok çektim sürekli kustum hiç birşey yiyemedim sonra 4 aya geçtik şükür düzeldi sen de sevin bence kusman yok kilon almıyorsun ne güzel hamilelik geçiriyorsun maşallah 🧿 valla
Zezeada kahvesever__ ne güzel geçmiş kusman sevindim 🥳benim çok kasık ağrım ve bel ağrım var o yüzden progestana kulllanıyorum biraz zorluyor🥺 yine de teşekkürler güzel dileğin için🤗