Gusta Baby_anne09 her ikisinde de doğru çıktı zaten %50lik yanılma payı var çokta takılmamak lazım bence
PrensS_annesi Baby_anne09 inandığım için değil ama meraktan bakmistim çin takvimine göre ilk bebeğim de erkek görünüyor du oğlum oldu . İkinci kız görünüyordu kızım olacak 😂
Reyhandemirbasaran PrensS_annesi ya benim ilk gebelikte erkekdi cin takvimine gore ve dunya tatlisi bir oglum oldu. Simdi kiz gorunuyor takvime göre. İnsallah kizim olur bir de o duyguyu tadarim. Daha 9 haftaligim belli degil.🤭
Senemturan Reyhandemirbasaran son adet tarihi anne baba dogum tarihi bide varsa ultrasn resmi istemisti ben ozaman 8 haftaliktim yuzde 70 kiz dedi kiz cikti gercekden de parayla ama cinsiyet tahmini yapiyor benm cevremde de o bayana cinsiyet tahmini yaptran vardi tabi oyle guvendm
kendincebirii Baby_anne09 Rus takvimini ilk defa gördüm şimdi yaptım kız çıktı Çin takvimine göre de erkek çıkıyor 12 haftalığız daha cinsiyetimiz belli değil😅🤷🏻♀️
Baby_anne09 Reyhandemirbasaran bu sitedeki takvim benim diğer yaptığım sitedekilerden farklı sonuç veriyor . Bilmiyorum bir hata olabilir mi ?