sevval55_ Merhabaa anneler 5+2 haftalık gebeyim biraz önce göbek deliğimden kötü kokulu sıvı geldi bu ne demek oluyor anlamadım kötü bir şey mi ilk defa başıma geldi ?
Elika0 sevval55_ göbek deliği enfeksiyonu denilen birşey canım. Banyoda güzelce temizleyin bazı kremler kullanılıyor bu dönemde ama doktorunuzla konuşun. O bölgeyi temiz tutun dar kıyafetler giymeyin. Göbek deliğinizi Havalandırmaya özen gösterir
Ruveyda_baskapan sevval55_ canım gebeliğinle alakalı değil o korkma , bir enfeksiyon mantar durumu olmuştur, şuan senin gebeliğin rahminde göbeğe gelene kadar ooooo, ama bir doktora görün enfeksiyonel bir durum o.
270320 sevval55_ merhaba doku enfeksiyonu olmuşsun büyük ihtimalle göbek deliğini duştan sonra kuru tutmalısın.Genel de antibiyotik verirler destekleyici antibiyotikli kremle birlikte. Bazen göbek deliğinde kıl falan dönebiliyor bu durumlar da enfeksiyon sebebi oluyor.
Ruveyda_baskapan sevval55_ kendi kafana göre ilaç kullanma, mutlaka doktora görün neticede vücudunda bir enfeksiyon olması her açıdan iyi değil , ihmal etme ☺️
sevval55_ Ruveyda_baskapan kesinlikle artık ne ise bu anlamadım. Doktoruma yazdım sabah cevap verir ona göre bir şey alırım bende.