Demet_unsall Kızlar merhabalar 24 haftalık gebeyim 5 ayda doğumum nasip olursa alışverişi ne zaman yapmalıyım sizce
Imasleeper Demet_unsall nasıl sabrettin bugüne kadar 😂 26. Haftaya girdim nerdeyse bezine kadar herşeyi bitti
minikbebegim19 Demet_unsall kız alışveriş yapcanda onları yıkayıp ütüleyecen ev temizlenecek ohoooo 30 da benim bitti herşey yıkadım koydum ev temiz ben ilk öğrendgmden beri hep yavaş yavaş aldım
Nihal-7 Demet_unsall indirimde neyi yakalarsn başla çünkü bitmiyor ve herşeye hergun zam geliyr 🙈 bende o haftalarda başlamıştım indirimden kaçırmadım 👌🏻
aysnrsvs Demet_unsall indirimde bulduğum ne varsa alıyorum LC Waikiki indirim kuponlari indirim zamanlarında bez ıslak mendil pişik kremi hastane çıkışları 3 lu 5li takımlar muslin örtüler aldım sabun tozu göğüs pedi bende 24 haftaligim ikinci bebiş
SerraveAnnesii Ben 23.haftada Detaylı ultrasonda cinsiyet kesinleşince başladım 32.haftadayım her şey hazır sayılır. Beşik, bebek arabası kaldı. Haftaya da hastane çantamı hazırlıcam
Ece003 annesinin_beybisi sen Kemal yılmazı soran kız değil misin 🙈tedavi için gittiniz mi tüp bebek mi sizinde benim gibi
minikbebegim19 annesinin_beybisi ben alıyordum iyi ki de almışım dolar artınca alışverişim çoktan bitmişti
Limonsuu Benim de ikinci bebeğim ilk bebeğimin Her şeyini sakladım. Cinsiyette aynı olunca eşim gerek yok almaya diyor:) 27 haftalık olduk bir çorap bile alamadım.
Buseelii Maşallah ne kadar hızlısınız ya da ben baya tembelim 28. Hafta daha yeni başlayacağım almaya ilk gebelik acemiliigime geldi hızlı davranmayim dedim ama görüyorum ki geç kalmışım akxjwjdd
annesinin_beybisi Ece003 valla sormusumdur birkaç ay önce ama suan hatırlamıyorum😁 evet tüp bebek doktoru ariyordum tekirdagda ama gerek kalmadi cok şükür hamile kaldim 😊
Ece003 annesinin_beybisi hay maşallah ne güzel bir mucize 😍 çok sevindim senin adına benim bebiş tüp bebek çok zorlu yollardan geçtik 😄
annesinin_beybisi minikbebegim19 neler alacağimi bilemiyorum büyük seyler için eşim de annem de cok erken diyor eşimin izni olmadan da pahali şeyleri alamam ee diger seyler de genelde cinsiyete göre alınıyor kiyafetlerin hepsini cinsiyetten sonra düşünüyorum baska cinsiyete gerek olmayan neler alabilirim mesela
Mavistez Demet_unsall bende aynıyım daha hiç bişey almadım sadece 1ve 2 numara bez aldım internetten indirim vardı 😁 Mayıs’ta dogumum bakalm bende başlıcan inşallah yavaş yavaş almaya
annesinin_beybisi Bebegininannesii cinsiyet gerektirmeyen neler alabilirim mesela büyuk pahali seyler hariç 😊