Yesimali12 Kızlar hamile olduğunuzun müjdesini yakınlarınıza etrafinizdakilere ne kadar süre sonra söylediniz? öğrenir öğrenmez mi söylediniz?
Gul2808 Yesimali12 anneme ve gorumceme hemen öğrendiğim gün söylemiştim ama diğer kişilere eltim kaynanam felan 4 ayda söyledik
Bayancorek 5 haftalıkken söyledim sadece eşimin ailesine aslında daha geç söylerdim ama mecbur kaldım gitmeyince falan yanlış anlamasınlar diye.. Başka kimseye söylemedim henüz 🙈
kahvesever__ Yesimali12 aynen biz birde çok istiyorduk hemen herkese o heyecandan söyledim pişman da değilim rabbim sağ salim kucamıza almayı da nasip eder inşallah 🙏
SerraveAnnesii İlk öğrendiğimde annemlere kaynanama görümceme falan söylemiştik 3 aylıkkende diğer akrabalara yakınlara söyledik😊
Nurcanyks Test yaptığım gün yanımda görümcem vardı ilk ona söyledim sonra diğerleri öğrendi o gece eşim eve geç gelecekti malesef sonra ona söyledim baş başa kalana kadar gece olmuştu 😁🤣🥰
mirage333 Yesimali12 baya kişi hemen öğrendi. Tüp bebek olduğu icin herkes sonuç belli olunca aradı :)))
yagmur_s Yesimali12 ay benim ağzım şey gibi yani direkt söyledim herkese 🤦🏻♀️ daha 6 hafta bu gün bitti yani düşün 😂😂