KaderAKAN Dun gece sezeryan oldum lavobaya girmeye korkuyorum bi kere girdim idrarimi yaptim sonrasi cok sancim oldu yine oyle olacak diye cok korkuyorum
SergenYelizzdemir KaderAKAN ben ayın 9 da sezeryan oldum ve hala idrar yaparken bagırıyo rum resmen cok şiddetli yanma ve sancı oluyo kız kardeşim de de büyük tuvaletini yapınca oluyomuş
ozge51 KaderAKAN geçmiş olsun canım bende ayın 9 da oldum bi kaç gündür yanma oluyor ama o kadar ağrı yok
Kaderrr KaderAKAN doktoruna söylemelisin bence bunu antibiyotik kullanıyomusun düzenli kullanırsan geçer merak etme
KaderAKAN SergenYelizzdemir cok gecmis olsun canim benim da yanma aci oluyor ama bagirtacak kadar degil
Efsaneuysal Tuvalete girdikce gecicek merak etmeyin bende korkudan yavas yavas yapiyordum 2-3 gün sonra gecmisti benim
Merve98 KaderAKAN bi süre olucak ama gittikçe alışacaksın tutarsan daha çok canını yakar bende senin gibiydim biraz yapıp tutuyodum sonra tekrar yapıyodum tuvalette yarım saate yakın kaldığımı bilirim ama bi kaç gitmede alışıyosun
Ruziko Sonda takıyorlarya o acı yanma onun etkisinden 1 haftaya geçiyor sabretmekten başka çare yok 🤷🏻♀️
Leylatnlk KaderAKAN bugün 4. Günüm sezeryanda benimde öyleydi çok yanıyor hem de ama gün geçtikçe azalıyor fakat hap sabah akşam antibiyotik ve iğne vuruluyorım sanırım iltihaptan kaynaklı yanma