yildizbebeginannesi Merhaba kızlar bebek arabası için baya araştırma yaptım ama sizlerin de yorumlarını merak ediyorum. Çok pahalı ya da ucuz olsun diye dandik olsun istemiyorum. Bebeğim rahat etsin, ana kucağı yeterli boyutta olsun, hantal bir araba olmasın,kaliteli olsun kafi.😁 Kullanan ya da alanlardan öneride bulunabilecek var mı acaba? Kraft profit iyi gibi geldi bana ama hiç yorum bulamadım internette. Alan var mı? 🤔🤔
tomurcukannesi yildizbebeginannesi ben elelebaby nin arabasından aldık tavsiye ederim instagramdan bakabilirsinz
iremby yildizbebeginannesi casual vista trona hafif ve travel sonradan baston almanızda gerekmez cok arastirdim
Slcnslcn yildizbebeginannesi bizim oğlan kasım da doğacağı icin ilk2 3 ay cok mecbur olmadıkça kullanamayz nslsa diye travel sistem almadik. Baby plus rocket aldik. Yaza dogru buyumus olur o zmn kullanrz nasipse. Katlaninca baya kuculuo. Cok agir fa degil. Ins memnun kalirix
deletedmom6295 yildizbebeginannesi https://maxbebek.com/Chicco-Duo-Lite-Way-Plus-Stroller-Top-Travel-Bebek-Arabasi-18792?gclid=EAIaIQobChMI6c3Rjo7t3AIVSeh3Ch35hwUIEAQYASABEgKUuPD_BwE almayı düşündüğüm araba bu epeydir ben de araştırıyordum bunda karar kıldım
Ekomca Joie pact ve anakucağını aldım. Katlanınca minicik oluyor ve ilk 6ay pusete koyup sana dönük olabiliyor daha kullanmadk ama kullanışlı bişey. Hantal asla değil
bebisimbenmmm Ezgi14 bende prego aldim gayet kullanışlı gorunuyor.. hem çift taraf dönüyo sağlam duruyo bebisim gelse de kullansak😊
Bbdd Ezgi14 size şunu söyleyebilirim mağazadaki satış görevlisi üstüne çıkıp zıpladı sağlamlığını göstermek için. Pregonun sağlamlığına çok iyi diyorlar