Sevim-b Allah için bi yardımcı olun ne zormuş bu isim seçmekkk😬 kızım için fikirlerinizi bekliyorummm ama lütfen içinde alya, lina olmasın😅
La_le Sevim-b Asel cenetteki bal ırmağı anlamına geliyir Ecrin Allah tarafından verilen hediye anlamnia geliyir
kubra3rkan Sevim-b ben kızıma Eylül Lidya koyacağım. Lidya Türkiye’de çok çok az insanda var ve anlamı cennet bahçesi demek. Ben zor buldum ve çok beğenildi. 💓
Seminay kubra3rkan lidya arapça bir kelime değil eminmisiniz cennet bahcesi olduğuna cennet bahcesi isimleri kuranda gecmekte internete güvenmeyin
Seminay Gecen yıl doğan tüm kızların yarısı asel her yıl bi isim patlıyor 90 ların mervesi ebrusu gibi hep asel mila lina alya liya miya vs bide abuk subuk kelimeleri birleştirmişler yabancı isim gibi neymiş anlamının coğuda cennette bişe yok cennete ayak bastığında esen toprağın adı yok cennette güneş batarken gecen bulutun gölgesi uydur uydurabilirsen gercekten arastırsan yok internette yazan her bilgi doğru değil lina mesela hurma fidesi deniliyor aslı line kelimesiymiş kuranda gecen
minikveeannesi Seminay sanki biseyi tersten okumus gibi anlamsiz sozcukler turetiyolar da biseyler uydurup koyuyolar
sevgitekes Seminay ay gerçekten ya 2019 dan beri bunları öğrenmişler içimi okudun desem bizim 2019 du Elif Nur bunu Zeynep Ela düşünüyorum farklı isimler hoşuma gitmedi beğenmiyorum telaffuzu zor
La_le Seminay Ecrin isminin anlamı Allah tarafından verilen hediye olarak bilinmektedir. Başka bir anlamı ise sevaptır. … Ecrin ismi Kur’an-ı Kerim’de geçen bir isimdir. Yasin suresinin 11. ayetinde geçen Ecrin ismi ayrıca Furkan suresi 57 ve Sebe suresi 47. ayetlerde de geçmektedir.20 Ağu 2021 Diyanet sayfasindan alındı bu nakarat
sevgitekes Mutlubirhamis evt ben ilkini Elif Nur bunu Zeynep Ela düşünüyorum farklı isimler hoşuma gitmedi 😇
Ftstkmk Sevim-b Anne baba ismini söylerseniz belki size uygun bir isim bulabiliriz🙂 Kendimize bulamadım bari sizin için düşüneyim
Sevim-b Ftstkmk bizim isimler bile birbirine uymuyor ki 🙈 Sevim ve Bilal. Ben kızımın ismini de aşırı modern farklı olsun demiyorum tabi.. farklı olsun bi yandan da anlamı güzel olursa taşından yenmez 🤩