Kızlarrr biraz geciktim doğum hikayemi yazmak için 5 günlük taze anneyim :) hemen anlatayım 15 Ocak cumartesi günü sabahtan nişanım gelmişti öğlen nst ye bağlandım sancım yoktu doktor alttan muayene etti açıklık 2 cm di hala neyse muayene sırasında yine nişan gelmişti sonra eve gönderdiler sancım olmayınca 40+5 olmuştum takipli olduğum en kötü devlet hastanesiydi 42 ye kadar bekliycez dediler beni bi sinir aldı çıktım geldim eve akşam yemeği yiyorduk eşimle 5 gibi alttan kasıklarımda baskı ağrı oluşmaya başladı eşime dedim evi temizlemeye başla çocuk geliyo annemler sözde pazartesi gelecekti bende aradım annemle kayınvalidemi ağrılarım başladı hazırlıklı olun diye neyse eşim evi toparlarken ben sıcak duşa girdim baktım ağrılar şiddetlendi çömelme hareketleri yaptım sonra eşimin işi bitti :) hazırlandım dakika tutmaya başladım 15 dk 1 10 dk 1 olunca pendikteki hastaneye gittim ağrılarım artık gittikçe güçlü ve kuvvetliydi doktor ultrasonda bebeği inceledi normal doğuma uygun değilsin bebek kilolu sezeryana alıcaz dediler ben içimden bir oh geçirdim çünki bende biliyodum normal doğum yapamayacağımı korkuyordum :) neyse yine beni sabaha kadar beklettiler sancı çektim alttan muayene ediyorlar devamlı açıklık ilerlemedi malesef:( sabah 10:30 da ameliyata girdim 11.30 da prensesim dünyaya gelmiş ben genel anestezi oldum belden uyuşmadım bebeğim doğum sırasında mekanyum sıvısı yutmuş ilk üç gün küvezde kaldı odama çıktığımda sürekli onu düşünüyordum eşime bilgi veriyorlardı durum çok şükür sürekli iyiye gitmiş kızımın ☺️ Bende eve geldikten 2 gün sonra kızımı aldım kızım iyileşmişti bu seferde ben covit oldum ama 1 gün sürdü ateşim kızımı maskeyle emziriyorum ikimizde sağlıklıyız şükür biraz uzun oldu ama k. bakmayın kızlar 🌸🙏 sorularınız varsa cevaplayabilirim🤗❤️