Nur-01-35 Şerife dikayak ona gittim bir kere normalde 300 ikiz olduğu için 400 aldılar .suan zam gelmiştir yeni yılda daha gitmedim istagramdan bakabilirseniz. Iyi bir doktor. Pahalı geldiği için başka yere gitmeyi dusunuyorum
Yalinn Nur-01-35 zam gelmedi hala aynı 😊 inanın fazlasıyla hakkediyor bende ona gidiyorum çok tatlı tecrübeli işinin ehli Bi doktor 😊
ayse_22 Denizmrt Gaziemir cerrahi tıp merkezi Yeşim işleğen çok iyi çok ilgileniyor ama biraz pahalı giriş 200₺ tahliller 300₺ 🤦🏻♀️
Duygudikicidkc Egepol Umut Yücel kontroller 315 TL kan falan 70 75 genelde doqum 7900 ama bir hastane yaptılar yeni mis gibi oteli aramazsın çok memnunum
Yagmurbebek BirDilektuttum tşk ederm. Muayeneniz uzun sürüyor mu , ilgileniyor ama fazla uzun sürmüyor herkese mi öyle acaba dye merak ettm
BirDilektuttum Yagmurbebek herşey yolundaysa uzun sürecek birşey yok zaten :) yolunda olsunda kısa sürsün ne zaman kafama bişey takılsa mesaj atıyorum arıyorum anında açıyor mesajıma cevap veriyor bence bir anne adayı için bir de ilk bebek ise bunlar çok önemli :)