EdaSunar Normal doğumda sıkıntı olmadıkça doktor girmiyormuş doğru mu ya? İki doktora gidiyorum özeldeki doktorum normal doğum derken devletteki doktorum ısrarla Sezeryan diyor🤦♀️devlette normal doğum yapanlar doğum hikayelerini az çok anlatabilir miiii🙄
Asssrl EdaSunar Ben doğum yaptım gayet iyidi ebeler hep yaşı büyük tecrübeli ebeler oyuzden ben hiç sıkıntı yaşamadım
cnntmrt2106 EdaSunar Yunus Emre’yi bilmiyorum ama şehir hastanesine takipliyim orda bi ebenin kurduğu gebe okulu var ona da katıldım doğumhaneyi felan gezdirdiler nasıl olacağını anlattılar benim çok içim rahatladı ve normal doğumu çok destekliyorlar çok büyük bi problem olmadığı sürece sezaryen yapmıyorlar . Bide kendi doktorunuz olmasa da hastanede sürekli nöbetçi bi doktor oluyor zaten muhakkak ve ebeler doktorla sürekli iletişim halinde oluyorlarmış
EdaSunar Asssrl her gittiğimde farklı şeyler söyledi bi bebek ters dedi bi tansiyon var sende dedi bi suyun az dedi en son gittiğimde de bebek İri ben senin normal doğurabileceğine inanmıyorum dedi 🥴 iyice korktum yani yunus emreye gidiyorum da şehir hastanesine geçemem heralde artık randevu bulamıyorum hiç 😔
EdaSunar Asssrl hangi doktora gidiyodunuz sadece ebe mi giriyo gerçekten zor oldu mu ya bide Doğumhaneye gitmeden neler yaşadınız özel olmazsa
Asssrl EdaSunar Ya ben karışık her doktora gittim çünkü doktorun doğuma girmiyecegini biliyodum direk doğum haneye aldılar beni yatisimi yaptılar Altan bir fitil verdiler gündüz 11de verdiler akşam 6tida doğum yaptım ebeler çok iyidi çok ilgiliydi tek kişilik odalar ve yatakta doğum yaptım çatala falan çıkmadım zaten oradaki yataklar çatala çevriliyor çok iyidi özel gibiydi
Sinozcan Asssrl Asssrl kaçıncı haftada yatırdılar? Çatı muaneyesi oldunuz mu? Ben de şehire gidiyorum ama bilgim her konuda 0
Betyblue cnntmrt2106 bende birşey sorucam size doğumda ziyaretçi gelebiliyor muymuş refakatçi olarak 1 kişi kabul ediyorlar diye duymuştum ziyarette yok denmişti doğrumu bilginiz varmı?
cnntmrt2106 Betyblue Ben geçen hafta tansiyonum yüksek çıktığı için 2 gün kaldım kadın doğum katında refakatçi olarak bir kadın kabul ediyorlar ama ziyaretçi kimse gelmemişti yasak mı bilmiyorum . Ama acil durumlarda içeri felan alıyorlar benim eşim eşya bırakmak için gelip gitti bide ara koridora geldi ben çıktım sürekli
Asssrl Sinozcan Hiç çatı muayenesi yapmadılar normal kontrole gittim suyum azaldığından dolayı doğumhaneye aldılar orda Altan fitil yerleştirdi