semakulekci Zuzu000 Bebek için sağlıklısı sol olduğu için ilk yatağa girdiğimde solda yatıyorum ama çok uyuşuyor resmen çürüyo yani 😊 artık hissetmeyince sağa yatıyorum orda uykuya daha rahat dalıyorum öteki türlü uyku yok çünkü çok zorluyor.
Eloscan Zuzu000 valla tek tarafa yatamıyorum omzum ağrıyor hem sol hem sağ hem sırt üstü biraz karışık oluyor 🥰 ama çok sık uyanıyorum her dönüşümde uyanıyorum resmen hormonlardan dolayı uykum hafifledi sanırım 🤣
MerveEbru Elimden geldiğince sol tarafa doğru yatmaya çalışıyorum kendimi alıştırmak adına yüz üstü uyumayı çok seviyorum oysaki 😭
litfenama Bu sol muhabbetini anlamıyorum. İnternetten izlediğim videolarda doktorlar sola yatın demiyor. Benim doktorum da demiyor. Ama burada herkes sola yatıyor asddgsfa Ben her yere yatıyorum. Şu an 16 haftalık olduğum için yüzüstü bile yatıyorum
Djemi litfenama bende oyleydim ama 18 den sonra artik sen kendin fark ediyosun göbeğin buyuyo ve yuz ustu yatamaz hale geliyosun. Ama sol taraf yatiyin zaman kan dolasimi daha hizli bebeğe ulaşıyor diye okudum ama her iki tarafa da yatiyorum . Sırt ustu yatmak bebeyin hareketlerini kisitliyo ağrik oluyomuş🙄Vallah hepimize salikli hamilelik dilerim