Kubranur11 Adetime 8 gun civari vardi ilk beta 60 cikti ..adetim biteli 20 gun olmustu ama butun testlerde cift cizgiyi gordum 60 degerle.. 3 gun snra yeniden verdim yukselirmi boyle basina gelen oldumu?
Pcoslubiranne Kubranur11 ebe misiniz? 🙈 Saglikli bir gebelikse 2 günde en az yuzde 60 artmasi gerekiyor.Kani dün verdiyseniz yarın tekrar kan vermelisiniz.Pazartesi giderseniz hangi oranda yukseldigini bilemezsiniz.Bazen tam sinirda yukselebiliyor.Keseyi 5. Haftanizda gorursunuz.Kalp atisini da 7. Haftada dinlersiniz.Ama sizinki erken dollenme olmus sanirim daha erken gorebilirsiniz.beta duzenli artarsa.
K-dg-c Happymami ya maşallah benimde tüp bebek transferin 9. Günü lekelenmem oldu kan verdim dün 11.74 çıktı inşallah artar pazartesi tekrar vericem
Kubranur11 Benim ilk 60 cikinca 2 haftalik gbi dusunuyorum kendim de ebeyim hemsireyim ama kendimde bisy yapamiyroum sanki heycandan ☺️ kadin dogumcuya gitmedim biraz daha bekliym dedim gitsken kese kalp atisi duyulsun ne zaman gitsem acaba? ☺️☺️
Kubranur11 Happymami son adet tarihin ne zmn oluyor ☺️benim 22 aralikta adetim basladi 27 aralikta bitti 18 ocakta ogrendim bebisi 60 cikti sizin ? ☺️☺️
Hcrnefnan K-dg-c Benimde tüp bebek 11.gunde yaptım 262 çıktı … Kese için gidecem cumaya insaAllah oluşmuştur kese 🤲🏻🥺
K-dg-c Kubranur11 ya teşekkür ederim inşallah değer artar kimyasal olmasından korkuyorum değer düşük ya baya
Kubranur11 K-dg-c bende adetime 8-10 gun kala bakinca az cknca bende ondn korkuyrm aam Rabbim korktugumuz yere uvratmasin 60 cikti benimde kalp atislarini bekliyrm sabirsizlkla ,☺️