Umutunannesi123 Meltemak35 2018 de gidiyodum ilk gebeligimde kendisine benim icin doktordan ote bi abi hatta sorsaniz belki hatirlar bile beni dogumumda olsun hamileligimde olsun beni hic yanliz birakmadi cok yardimci oldu bana
Meltemak35 Umutunannesi123 evet ben de cok memnunum açıklayıcı ve rahatlatıcı tavrı var, her zaman ulaşılabilir oluşu da avantaj. inşallah böyle güzelce sağlıkla tamamlarız sureci😊
Nuur415 Medical park hastanesi yeni yıl zammı olacak diye Aralık Sonu doğumu ödedik 9700₺ olarak güncel fiyat kaç bilmiyorum 🤷♀️ muayene ücretimiz 455 olmuş
Meltemak35 Nuur415 muayene o kadar mı olmus🙄 benim sağlık sigortam var odemiyorum ama 380 biliyordum fiyatını, abartmışlar 😒
Nuur415 Meltemak35 bende sigortamı hamilelikten önce yaptırmadığıma çok pişman oldum kesinlikle fiyatlar uçmuş 🥴
Ozgennnnnn Trilece güncel fiyatı mı sezaryen ve normal doğum olarak değişiyor mu bilginiz var mı acaba ☺️
ipekveannesi Msl_ege emin misiniz halam geçenlerde sordu sezaryen olacak. Özlem hanımın hastasi 6900 dendi şok olduk bizde
ipekveannesi Msl_ege Acaba halam extra birşeyler mi istedi bilmiyorum fiyat çok fazla haketmiyor o hastane. Sadaya güvenmiyorum herkese farklı fiyat veriyorlar. Kimden ne koparirsak kafasındalar.
melsedd Muayeneye özele gidiyorum ama doğumumu devlette yapıcam çok gereksiz fiyatlar birde yani bir gece için hiç değmeyecek bir şey.(doğumum sorunsuz gittiği sürece)