semakulekci Sinem_20 Nasıl yani egepol fiyat mı değiştirmiş geçen hafta sordum bende 7900 dediler paketin içeriğini saydılar hatta
ipekveannesi Msl_ege emin misiniz halam geçenlerde sordu sezaryen olacak. Özlem hanımın hastasi 6900 dendi şok olduk bizde
Aslanidikut Nagihann12 medicana muane 360 doğum 10500 şuan için bir kaç ay snra değişebilir diyorlar 😬😵💫
Sunayaz semakulekci 2 haftada bir gitme 10 günde bir git verme para. Benim ilk günler riskliydi öyle yapıyordum 🤭
AdenEva Sunayaz semakulekci ay/gün hesabı yapınca zaten aynı ücrete geliyor 🤷🏻♀️😂 beni de haftada bir çağırıyor doktorum hiç iki haftada çağırmadı ayda bir gidiyordum sonra haftada bir oldu sizin doktorunuz kimdi
Seher1213 semakulekci bende oraya gidiyordum yükselince fıyatlar başka yere başladım ama bu kadar uçtuğunu bilmiyordum muayne ücretinin
Sunayaz Nagihann12 bende dün ata sağlığa gittim 6000 bin tl dedi. Muayene ücretide 215 ama %20 muayene indirimi %10 doğum indirimi olduğu için ve dr iyi olduğu için orayı tercih ettim artık. İndirimle muayene 175 doğum 5400 olcak
Funday35 Sunayaz Merhaba bende aynı hastaneye gidiyorum ve bende indirimli muayane oluyorum siz indirimi eşinizin üzerinden mi alıyorsunuz acaba ? Bizde doğum ücretini sordukda bizimde indirimimiz varmış ama indirimli ne kadar oluyor bilmediğimiz için size bi sorayım dedim
semakulekci Sinem_20 ay ödüm koptu 😂 kız riskle doğum fiyatı farkediyormuymuş ilk defa duydum sömürüyolar resmen doğum doğumdur bence
Sinem_20 semakulekci Evet yaa malesef sezaryen sayısı fazla olunca fiyat artıyormuş bende bilmiyodum öğrenmiş oldum😅
semakulekci Sinem_20 Ay çok saçma para tuzağından başka birşey değil bence aynı müdahaleyi yapıyor çünkü ilk yapanla 4 tane yapana yanlış mı 🤷🏻♀️
Meltemak35 Medikal park sadece dogum 14000, muayenesi de 380 di en son😏 oda süsleme fotoğraf da haric🙄
semakulekci AdenEva Onur umut yücel 32 de gittim alttan muayene etti şikayetlerimi belirtince açılma vs varmı diye sonra artık 2 hafta da bire düştü randevuların dedi. Gün verdi işte