Deletedmom_35 Nsn evi temizle 😅 doktor iki gün içinde doğurmazsan suni sancı veririz dedi eve geldim baştan aşağı tertemiz ettim akşamı sancım başladı doğuma gittim 😅😅
1999luanne Nsn ozeldeysen artık bekletmezler suni verirler ama devlet hastanesi nasıl yapar bilmiyorum
Yagmurn Deletedmom_35 bugün aynısını yaptım:) karnımın alt tarafında sanki adet olucakmışım gibi hafif bir sancımsı birşey var ama çok hafif. Bu belirti olabilir mi?
Yagmurn Deletedmom_35 ne kadar sürede gerçek kasılmaya dönüştü. Kusura bakmayın ayrıntı soruyorum. Ben adet sancısı yaşamadığım için onu da tam anlamadım pek. Acaba yoruldum da mı bu his oldu diye düşündüm.
butterfly4 @Nsn 40 oldunuz diye hemen panik yapmayın 42 haftaya kadar yolu var, saati zamanı gelince hiçbirşey yapmasanızda bebek gelmek isteyecek zaten
Deletedmom_35 Yagmurn valla benim birgün sürmüştü ☺️ yok ne kusuru sorabilirsin tabi. Ertesi gün gerçek bir sancıya döndü
papatya-123 momeda Düşmemeye dikkat ettiğiniz sürece sıkıntı yok bence ama siz yine de yapmayın ne olur olmaz riske girmeye gerek yok 🌸