Enurates Kızlar bugun aksam 5 gibi lahmacun yedim 1 saat sonra başım ağrımaya başladı halen geçmedi yattım uyudum duş aldım ama nafile Sizce gıda zehirlenmesi olabilir mi çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye 21+4 üz Eşim şehir dışında 2-3 saat sonra gelecek acile gitsemmi yoksa beklesemmi bilemedim
Patito__ Enurates sanmiyorum cnm suana kadr sn zehirlenmistn zten miden bozulmstu kusmalar vs ama yine de dr angit tbi onlem almakta fayda var fakat endiselenme bnce ilk anne sonra bebek zehirlenr diye bliorm snde br durum yk bnce
iremby Enurates yogurt ye dinlen esini bekle. Hala ayniysan ve rahat etmezse icin gidersiniz. Ama cok kotuyum diyorsan bir gozuk en azindan icin rahatlar.
Yas35 Sadece baş ağrısı gıda zehirlenmesimin belirtisi olamaz. Kusma veya ishal var mı? Ya da ateş var mı? Bunlar yoksa çok fazla telaşlanmana gerek yok. Uyumaya ve dinlenmeye çalış belki geçer baş ağrın
iremby Enurates cok sukur iyi bari. Bende dun cok agladim basim falan agriyordu sabah kalktigimdan beri halsizim dun oksuruk falan tuttu baya kotu oldum. Bebegimi merak ediyorum iyi mi diye ama daha pazartesi kontrole gitmistim. Doktora gittin mi sen ?
Enurates iremby bence bi gözükmelisin sen ne olur ne olmaz. Ben doktora gitmedim bir duş daha aldım rahatladım bide ayran içtim oda iyi geldi sonrada yattım