damlaakman Sezaryan olan anneler hastaneden eve geldiginizde nasil geciriyorsunuz gunlerinizi, yatmaya devam mi ediyoruz dikislerden dolayo, yada normal takilabiliyo muyuz evde.
Ezgiduru damlaakman ilk 3 gun biraz sıkıntı oluyor sonra yavaş yavas geciyor 1 haftalikken super oluyor :)
alcang damlaakman tamamen sizle alakalı bi durum. Yatarsanız daha uzun sürer iyileşme süreniz. Ama normal hayatınıza devam ederseniz iyileşme süreniz de kısalmış olur
211212g damlaakman yatarsanız iyileşmeniz uzun sürer ağırınıza rağmen yüryün yatmayın inan daha cabuk toparlarsınız tabikide kendinizi yormadan ☺️
Morvy damlaakman ilk 10 gün ev işi veya yemek yapmayın tek hareketiniz yürüyüş olsun onun dışında hep dinlenin 10 gün sonra zaten çok rahatlamış olucaksınız🙏🏻☺️
Elfens @damlaakman Sezaryen den 6 saat sonra kalktım hiç yatmadım ilk gece bile kendim baktım bebeğime eve geldim duş aldım makinaya çamaşır attım çamaşır astım bebekle ilgilendim geceleri tek baktım 😊 daha çabuk toparlandım açık çok yatmayın yormadan ağır iş yapmadan günlük hayatınıza devam edebilirsiniz ☺️
moom222 Elfens dikişlerle zor olmadı mı duş almak 😊 birde göbek meselesini naptınız geçti mi korse fakan kullandınız mı
drytcvkarsln moom222 doğum ertesi gün doktor duş aldırıyor zaten benımm dikiş yapıştırma gibi bişeydı yok gibi
neslican0644 damlaakman erken doğum yaptım bebeğimi küvöze almışlardı hiç yatmadım hergün hastanedeydim 5 dk göreyim diye. Sanırım çok yürümekten 13-14.gün eğilip ayakkabımı bağlayabiliyordum 😬
Hzlkaya damlaakman yatınca daha çok acıyor dikişler o yüzden yürüyebildiğiniz kadar yürüyün hareket edin çok çabuk toparlarsınız hareket ederseniz
Nrcn93 damlaakman canım bn yeni sezeryan oldm ve çok korkuyodm kesnlkle yatma bn hastanede yurumuye başladm tuvalete bile ilk kndim gttim eve gelince hc yatmadm ve çok cbk toplandm yattgm zaman kalkmasi çok zor oluodu 15 gün olcak gayt iyiym tekde kaldm isimide tek kaldığımda gayt yapyrm
MiniMiniKus damlaakman Hastanede İlk kalkmamda dahi kendim kalkıp işlerimi gördüm doktorum bu konuda baska türlüsüne müsaade etmedi İlk 10 gün annem bende kaldı ve beni baya zorladı yürümem için kendim kalkmam için aynı şekilde Bebeğim yogunbakımdaydı o yüzden toparlanmak için bende baya ugraştım ve bu sürede 3 kez hastaneye gittim hatta birinde neredeyse koşar gibi yürüdüm 9.gün bebeğim geldi sonra hep yalnız kaldık gündüzleri ve inanın onunla ilgilenirken hiçbir şeyim kalmadı Şuan 1 ay anca bitti evde süpürüyorum çamaşır da asıyorum kısacası her işimi kendim görüyorum Bazen ara ara sancım elbet oluyor ama mecbur Biraz da insanın kendi elinde yani iyileşme süreci diye düşünüyorum Tabi herkesin vücudu bünyesi vs aynı değil orası ayrı bi durum
Gzmkrss İlk 3 günü atlattıktan sonra daha kolay oluyor herşey yatınca kalkarken dikişler haliyle acıyor ama 1 hafta sonra normale dönülüyor yinede çok zorlamamak gerek
Elfens @moom222 sonunu yazamadım bebiş uyanmıştım😊korse kullanmadım istersen kullan dedi dr ama ben kullanmadım hafif kaldı tabi ama evdeyim hep yürüsem toparlardı
glsmwm_ İlk hamileliğimde ilk gün ayaklandım hiç yatmadım yürümek iyileşme sürecini hızlandırır. 2 gün sonra çok rahat geziyordum gören de şaşırıyordu