Gzmkrss Kızlar Kocaeli Derince eğitim araştırma hastanesinde kadın doğuma giden varmı acaba varsa doktor önerisinde bulunurmusunuz 🙏
Esramuhammet81 Gzmkrss Ben o hastanenin hemen üst sokağında oturuyorum ☺ bildiğim kadarıyla hastanede kadın doğum doktoru yok ali kahyada var
aylinn2604 Gzmkrss Nazan Karadeniz ben bir kere gittim ama memnun kaldım hastanede en iyi kadın doğumcu olduğunu duydum insanlardan
4-minikannesi-32 Gzmkrss banada arzu yavuzu önerdiler zaten ben son haftalarımdayım toplamda 3 defa gittim kontrol amaçlı
Gzmkrss Esramuhammet81 bende çok bilmiyorum İzmit’i baktım alikahyada varmış ordan bi doktor araştırması yapıyorum 😇
Limonzeytin 2li testler özelde ne kadara yapılıyor bilen varmı? Bide devlet hastaneleri yapıyormu sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor?
Gzmkrss Limonzeytin Marmara hastanesinde yaptırdım ben 80 TL di 1 hafta sonra çıkıyor sonuçlar ama devlet hastanesi de yapıyor ilk gebeliğimde devlet hastanesinde yaptırmıştım
Limonzeytin Gzmkrss Ne zaman yaptırdınız 80 ise ucuzmuş devlet çok yoğun oluyo uğraşması falan zor gölcük te yaşıyorum araştırıcam biraz fiyat falan. Bide sdce kan tahlilimi oluyo ayrıntlı ultrasonda dahilmiydi ücrete
Gzmkrss Limonzeytin yani fiyatlar artmadan önce 80 di ozaman muayene ücreti de 135 di şuan muayene ücreti 190 olmuş oda 100 falan olmuştur belki
gulcankara_mansiz Gzmkrss Ben doktorumdan çok memnunum size de öneririm Nazan Karadeniz o kadar anlayışlı o kadar iyi bi doktor ki Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde