Taze-annee aysebeyza aynen canım duymazdan geliyorum cevap verip kendimi yoramam valla sonuçta bu bebek yani yetişkin isan gibi olmasını bekleyemeyiz bazı şeyleri göze alıp istemişiz anne olmayı inşAllah rabbim sabrını da gücünü de verir. Tabiki de yapabiliriiiz 😻❤️
Taze-annee MerveNur- ben sindirdim inşAllah gelebilir 37 de 🙈😅🥰 hayırlısı olsun canım şakasını yapıyoruz Allah en doğru zamanı bilir ona göre gelir yavrularımız 🥰
aysebeyza Taze-annee aynen yazalım mutlaka ama açıkçası benim kendimden umudum yok 39 da gelir kesin 😅😅
aysebeyza Taze-annee hahahaha evet ya çok mantıklı 😂😂😂 39 da gelse bile mutlu oluruz valla 😂 Aynen öyle düşünelim o zaman. Benim 13 mart son tarih 20 mart olarak düşüneceğim 😂
Terspektif Taze-annee ilk bebeğimde 37+4 te çatı muayenesinde doktor 2 hafta daha gelirsin dedi 39+6 da doğdu. Bunda da 39+5 gibi düşünüyorum dedi bakalım bekliyoruz 😆
selmabttl3 Taze-annee tahmin eder tabi ama şuan daha erken kanala girmiş yada girmeniş diye sana söyler kanala girdiyse iki üç günde doğum olur girmediyse bir kaç hafta daha beklersin ama şimdi daha erken 38/39 da falan söyler bebeğin durumuna göre
Mucizemannesi21 35 haftalık oldum dün aksam beşiginı kurduk baya heyecan sardı sanki hemen dogcakmis gibi bana kalsa 38 de dogabilir tabi gelisimini tamamladiysa ilk oglum 38+4 de dogdu ikinci oglum 39+5 bakalım bu oğlum ne zaman gelmek isticek
Taze-annee Mucizemannesi21 o beşik kurulduktan sonra zaman hiç geçmiyor ben dün battaniyesini koklayarak uyudum 🥲🥰