Karelinannesi Hapyymami düşüklerin %80i ilk 3 ayda oluyor canım. Diğer aylarda risk var ama %10 %15 kadar. Ben 2 ayı geride bıraktım kaldı 1 ayım. 3. Ay bitsin o zaman biraz daha rahatlarım. Ama bende bir sorun yok yani doktorum düşük riski var falan demedi. Bu rakamlar genel bir değerlendirme
Nezii Hapyymami Haftaya kadar düşük 14-34 arası erkenn doğum diye geçer. Sağlıksız bebekler 14e kadar düşer. Sonrasında farklı sebepler aranır. Adet kanaması gibi kanamam oldu doktorlar bebek aşağıda düşer dediler . Yattım ve progestan kullandık hiç birşey olmadı. Nasip.
Gulerdem moom222 bana baktı ultrasondan göremeyince alttan muayene etti düşük riskin var dedi düşebilir dedi ne yapmam lazım dedim bişey demedi 😔
Dilan_demrkran Gulerdem ya bendede ilk haftalarda öyle dedi ben sürekli yattım agır hiç bi iş yapmadım annem yardım etti şu an 4 aylığız tek yapıcagınız sey bol bol dinlenmek
Selin12- Gulerdem canım tuvalet ihtiyacı ve yemek ihtiyacı dışında hiç bir şekilde ayağa kalkmak iki hafta kadar yani doktor muayene kadar sonra düzelir inşallah
Gulerdem Dilan_demrkran malesef o çok zor bi kızım var herşeyiyle ilgindiğim için sürekli yatma gibi lüksüm yok 😔 bende kanama yok çok şükür acaba bide başka doktora mı gitsem
Gulerdem Selin12- kızım var küçük o yüzden yatmam imkansız 😔 kanama hiç olmadı çok şükür,bide farklı bi doktora gitsem diyorum
busraparlakci Genelde ilk 3 4 ay derler canım ama özellikle 12 haftayı tamamlayana kadar dikkat etmelisin ama sonrasında da bırakmamak gerekiyor çünkü geç düşük de olabiliyor 12 20 haftalar arası
fundadncc Ben bugün 24 haftalık hamileyim bir kaç gün önce durduk yere kanamam olmuştu hiçbir şey de yapmıyordum hep evdeydim kendimi yormuyordum ama şu an düşük tehdidi var dedi doktorum. Kanama durdu ama artık hepten yatarak geçiriyorum günleri..
1melisa fundadncc canım bende 24 haftalıgım bu haftalarda bebek hareketlerinde yavaşlama oldumu bende olduda merakımı mazur gör lütfen😊
fundadncc 1melisa yavaşlama olmadı hatta sanki son 1 haftadır artık daha sık ve kuvvetli vurduğunu hissediyorum, özellikle yemek yedikten sonra ve akşam/gece vakti olunca yerinde durmuyor :)