Ayyysss Kızlar bir haftadır canım et ürünleri istiyor. Sosis salam sucuk vs. Yiyorum. Biraz da köfte yaparken yedim içinden bi zararı olur mu bebeğe 6 haftalık henüz ??
Cotanakk Ayyysss ben sucuk yiyorum iyice pişiril haftada bi ya da ikş haftada bir ama geçen ikeadaydık canım acayip sosis çekti yiyemedim korkumdan 😂
Sweetbabyy Ayyysss daha 6 haftalıkken çiğ et yemek mi ben ilk 3 ay pişmiş sucuk bilr yemedim bakteri üretiyor bunu herşey bilir Allah korusun çok riskli nasıl yaptınız
ipekveatlas hadi salam sucuk sosis geçtim de çiğ et nasıl yiyosunuz bebek için çok riskli toksoplazma. yemeyin bidaha bi kere yediniz diye bişey olmaz ama dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar.
Ayyysss ipekveatlas bir iki kere yedim sadece canım bir de ben 2 yıl önce test yaptırmıştım toksoplazma temiz çıkmıştı
Ayyysss Cotanakk bende normalde yemem canım da çekmez bu defa niye böyle oldu anlamadım ama dikkat edeceğim
ipekveatlas Ayyysss toksoplazma 2 yıl önce temiz çıktı diye şimdi olmayız diye bişey yok ki canım her gün yediklerimizden bile geçebiliyo benim her ay doktor toksoplazmama bakıyo. olsun sen yine de yeme kendini tut iyice pişmiş ye🤍
Ayyysss ipekveatlas aynen canım sağol bende zaten emin olamadığımdan yazdım postu inşallah bişey olmaz 🙏🏻