Yamantosunannesi bekarligimdan hatta kucuklugumden beri ben idraryolu ve kadinhastaliklari hastasiydim…
Bekarligimda 2 kez yumurtalik torsyonu ameliyati yasadim…
Anne olabiomek icin evlendim🤗 vee rabiim gebe olmayi nasib etti…
18.haftamda basaldi sorunlarim, yumurtalik agrim, 25.haftamda, apandisit sandigim agri, ameliyat dediler eger apandisit ise ve bebegin narkoza dayanamayabilir… ve apandisitin baska tedavisi yok… secim sansin yok dendi…
Kahrolduuum, gozyaslarim sel oldu… ve durmuyor, ve oyle cok dualar ettim ki, keske 30 haftalat olsa, keske yakin olsam ama daha cok var, bebegim erekn dogum olursa, tutanamayacak apacik belli…
Apandiait temiz cikti, tam cok sukur dedim, ayni gun kontrollerde “e bu bebegin suyu yok” dedi utrasona bakan doktor…
Tam sevinecekkken, bu kez boylesi, filmlerde bile yok…
Su azliginin sebebi saptandi ama, arttiramuyiruz ne yazik ki…
Kendi doktoeum bu seviyede kalsin hadi bana yeter diye diye moral verdi… yakin takipli, ve hep 36 olsak ah 36 olsak derin nefes alacam diyordu doktorum…
Simdi 37+1 olduk dogmasin diye dualar ettigim kizim, simdi dogmasini beklemek🥰
Geriye dondugumde keske daha sakin kalsaydim diyorum, ama etrafimda benim gibi yasayan yok… teselli edenler de boş geliyor oyle olunca…
O yuzden sana diyorum, elbette ki, uzuluyorsun endiseleniyorsun, ama kendini sakinlestirmeye calis… ikiniz icin de🥰
Sagligina dikkat et, ve erken dogup kuvezde kalacak dusuncesini at kafandan🤗