BirPatiSever 9 yaşında erkek. Bugüne kadar biçok hediye aldım artık fikir bulamıyorum. Özellikle bu yaş aralığında çocuğu olanlar nelerden hoşlanırlar. Sevdikleri karakterler, oyunlar falan var mıdır. Kutu oyunu yazmayın almadığım kalmamıştır diye düşünüyorum.
sumelegi BirPatiSever bi çikolata al büyğk hediyeler alıp şımartmamak lazım ayrıca her istediğine hemen ulaşması çocukların emek vermesini engelliyor. Bu hayatları boyunca devam edebilir. :)
nisaninannesi2 BirPatiSever Şarjlı diş fırçası alabilirsiniz, oral b nin karakterli olanları var. 8 yaşında kızıma aldık çok severek kullanıyor.
Ozgebhb BirPatiSever okumayı seviyorsa harry potter ın özel resimli seri kitabını alabilirsin https://ty.gl/b81wf3qbiu :) karakterli nevresim takımı olabilir, ayakkabı, mont ya da hamburgerciye götürebilirsin sonra da oyuncakçıda bir lego beğenir kendisi 😂😋
elkacin Bisiklet Tablet Bilgisayar Puzzle Konsol oyunu Atari vb eski tip oyun aleti Mont/yelek/bot Kendin yap projesi (gemi-ev vs) Oyun parkuru bulup oraya götürebilirsin atlamalı zıplamalı işler veya interaktif tiyatro/organizasyon Sürükleyici kitap serisi