Ay0694 Arkadaşlar meraba,5 haftalık hamileyim kahverengi çok az leke geldi..çok az da olsa ben bi tedirgin oldum doktorum da rahat ol dedi ama insan ister istemez tedirgin oluyor..yaşayan var mı?
Glsh14 Ay0694 Benimde gelmisti o haftalarda.doktor ilk basta yerlesme kanamasi dedi daha sonrasinda devam etti yurudukce cogaliyordu dusuk tehlikesi olabilir diyip hemen progestan hap ve pruloton igne verdi hemen 2 gune kesildi.bu surede ben ayaklarimi uzatip altina yastik koyup hep yattim
Zanaservan Ay0694 iki defa yaşadım ben bunu daha geçen gün de yaşadım 3 gün sürüp kesiliyor doktora da sordum normaldir dedi rahim genişliyor yer ediniyor yani korkma kendini de fazla yorma o kesilir stres yaptıkça o gelir hiç kafana takma rahat oldun mu tamam dır düşük olsa Allah korusun belin ve karnın ağrırdı
Fatmatayan Ay0694 Bnde yaşadım gerçekten tedirgin olmanıza hiç gerek yok yerleşme oluyor oyuzden geliyor leke gibi çoğu kadın yaşıyor bunu
Glsh14 Ay0694 cok yogun degildi canim.ne bileyim doktorunun rahat ol diyecegine onlem amacli progestan vermesi gerekiyordu diye dusunuyorum.cunku bu hapi agrisi olana bile veriyorlar dusuk olmasin diye
Ay0694 Glsh14 yok canım ben en baştan beri progestan kullanıyorum zaten sabah öğle akşam..düşük riskim vs de yok bakıldığında ondan zaten bi acaba oldum
Ay0694 Zanaservan ya galiba ben aşırı stres yapıyorum..biraz kendimi rahat tutmam lazım..cok teşekkür ederimmm🙏❤️
kubraaatblog Benim de dün kahverengi leke gelmişti acile gittim beta yükselmiş dediler gönderdiler ama bu sabahtan beri kan geliyor doktora gitmem gerekiyor mu sizce
Tanemveannesi_ Ay0694 evet emin ol herkes yaşamıştır yerleşme kanaması diyorlar normal yani kan gibi desen değil akıntı gibi kahverengi bişey yok korkma ☺️ gerilmene gerek yok rahat ol 🧡