Husna2734 Zeynepp_altun rica ederim canım devletten randevu almaya çalıştım hatta aldım ama iptal etmişlerdi iyiki Hekimoğlu görüntüleme merkezi ne gitmişim😘
GriMavi Zeynepp_altun benim de aynı Yani üniversite hastanesinde doktor ama kendi özel yeride var Ben özel yerine gidiyorm ama detaylıda beni baglı oldugu hastaneye yönlendirdi Orda ücret vericekmiyim acaba Nasıl olyor
Bebetonunannesii Balıkesir Ayvalık’ta yaşıyorum özeller pahalı die üniversite hastanesine gittim 180 lira ödedim sadece .
Bebetonunannesii Sevallaves sabah 8.30 da hastahanedeydım ordan sıra aldım doktor geldi beni aldı 10 buçukta işim bitmişti
Sevallaves Bebetonunannesii şehir şehir farkeder sanırım ben mhrs den bile bulamıyorum direkt gitsem hiç randevu yoktur herhalde
Vldnshn1 Zeynepp_altun Yanlış bilgi vermiş olabilirler ben ikili tarama testi yaptırmak istemedim doktorum da bana detaylıya girsen de olur dedi ve elime imzalı kağıt verdi ben o belge ile gittim randevu aldım ve bildiğim kadarıyla devlette herhangi bir ücret yok
ebru_mert BayanUlgerr büyük araştırma hastaneleri yapıyor ama 1 ay önceden gidip randevu almak gerekiyor devlet hastanesinde öle