Aycha Gulden_ Merhaba, doktorunuza bu durumunuzdan bahsettiniz mi? Gerekli görürse belki magnezyum, kalsiyum vb. bir destek verebilir. Geçmiş olsun.
B1983 Gulden_ korkma dua et bol bol stres yapma bebegin hissediyor herseyi Kvalden de varmis idare edersin zaten çoğu gitti.he buarada magnezyum kullanıyor musun
Gulden_ B1983 yok magnezyum vermedi benim kanım çok düşük çıktı kan hapı ve vitamin kullanıyorum canım doktor onları kullanmam gerektiğini söyledi
Gulden_ FerdaH53 hiç tadını çıkaramıyorum bacım ağrılardan valla eşimin yemeği çamaşırı ütüsü derken bana hiç iş yapmıyor anca söylersem kafasından bulupta yardım yok
FerdaH53 Gulden_ sen bide devamlı pacanda bı çocuklar yapsan onları dersin ki önceden prenses misin 😂 hele uykusuzluk 😭
MerveeD Gulden_ yaa onu hıc yaşamadım bilmiyorum doktorunuza bır sorun isterseniz belkı bir çaresi vardır bende ondan cok korkuyorum 5 bcuk aylıgız sımdılık cok ıyıyiz çok sukur
Bebekliyiz Gulden_ ilk gebelikte öyle oluyo ama ikinci gebelikte bakmak zorunda oldugumuz başka cocugumuz oldugu için hamile oldugumuzu bile unutuyoruz