Cokistersengelerbence sevgitekes bende tam tersi uygulamada adını Alp Miraç olarak yazmıştım. Hatta rüyamda da böyle gördüm iki isim düşüncesine girmeden önce 🙈
sevgitekes Cokistersengelerbence bence çok yakışmış ama ilk Miraç olsa devamı Alp ek gibi durduğu için mesela ben Zeynep Ela düşünüyorum
Cokistersengelerbence Lulikli bende tam tersi uygulamada adını Alp Miraç olarak yazmıştım. Hatta rüyamda da böyle gördüm iki isim düşüncesine girmeden önce 🙈
Lulikli Cokistersengelerbence benim eşim de miraç istiyordu ben de vazgeçmezse diye alp ismini bulmuştum ama vazgeçti 😀 Bence gerçekten yakışıyorlar rüyada da görmüşsünüz bu bi işaret olabilir 😅
Cokistersengelerbence Hzlkaya Ali Asaf da çok güzellll. Ama artık 35+3 e geldi yavrum. Garibimin ismi yeni belli oldu 🤣 Miraç a bile zor alıştım
Hzlkaya Cokistersengelerbence kızımda bizde aynı şeyleri yaşadık ya zaten uzun süre cinsiyeti öğrenemedik göstermedi sonrası da hep kararsızlık 😂😂
Cokistersengelerbence Lulikli evet rüyada o şekilde panoda Alp miraç ismini gördüm. İşin tuhaf yanı da bebek kızdı🤣🤣
Lulikli Cokistersengelerbence gönlünde kız yatıyorsa erkek olacağına dair inceden mesajı öyle almışsın bence 😂
Cokistersengelerbence Lulikli ayyy hemde ne çok istedim de. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil artık🥰
Huri_phlvn Cokistersengelerbence bizde aynı durumdayız BN Miraç istiyodum kabul etmedi eşim şimdi yağızda anlaştık yanına Kayra olsun diyorum onu da kabul etmiyo tek isim olsun diyo
Cokistersengelerbence Huri_phlvn yağız Kayra da çok güzel🥰yağız dedim diyor ki yazık diye dalga geçerler 🤦🏻♀️
igvescarim Cokistersengelerbence benim kocamın adı Miraç 😂 eğer kocamın adı olmasaydı oğlumun adını kesin Miraç İnanç koyardım 💙