serpilctn Asena17 çıkıyor bütün renkler var ama siyaha basıyorum olmuyor beyaz da olmuyor bu renkler dışında diğerleri oluyor 😀😀
Tlin8321 Asena17 biraz daha göbeklenmeyi bekliyorum hiç fotoğraf çekinmedim bile iki üç tane var elimde sadece 😅
Asena17 Tlin8321 göbeksiz cok cekin sonra bi anda göbek cikinca keske gobeksiz de cekseydim diyosun :)) ben oyle dedim acikcasi
Gzm23 AlpAslanbabysmom canım hamilelik yakışmış dedileri bu olsa gerek çok tatlı bir hamişsin 😊🤗🤗🤗bana da eşim diyor yakıştı sana diye ama Göbeğim az çıktı çıksaydı bende atardım daha 26+5 haftalığız 🙄🙄😇
Asena17 Helinkeskin https://imgyukle.com/ Burdan yukle kuzum kopyala sonra buraya yapistir oyle oluyor
bebisveannesiiii Asena17 bende uygulamayı indirdim ama yazıyı koyduktan sonra kaydediyorum ama fotoğraflarda görünmüyor neden acaba
Gamze1351 bebisveannesiiii kopyala onu bnde öle yaptım inmedi telefonun kopyala seyinden kopyaladım bnde öle attım 😊👍
gamzelinaz btlayz masallah ne kadar az ve orantılı kilo almışsınız. Ben 37 oldugumda kapılardan sıgamam sanırım
Asena17 cahillesohbetikestim cok guzel bayildim fotografa bende cekim yapmak istiyorum bi turlu vakit bulamadim ya :))