cahillesohbetikestim Gzm23 ilk öğrendiğimden beri vardı desem yeridir ama gazmış hepsi 🤣 20. Haftadan sonra belli olmaya başladı 🦁🧿💙
Gzm23 cahillesohbetikestim benlm de öğrendiğim zaman vardı gazmış şimdi 26+5 azıcık var göbüş inşallah çıkar ya bir şey söylicem karın küçük olunca bu bebeğin suyunu etkiliyor mu yani suyu yeterlidir herhalde
Gamze1351 Gzm23 sorun olmuo iç karnım geniştir canım sıkıntı yapma bnm ilkimde oleydi karnım yoktu iç karnım genismis o yüzden sorun olmaz sıkıntı yapma 😊👍
cahillesohbetikestim Gzm23 karının büyüklüğü ya da küçüklüğü bebekle alakalı değil senin iç karnınla alakalı bir durum merak etme iyidir ufaklık hem daha erken sonradan daha çok çıkacak 🤣🥰
Gzm23 cahillesohbetikestim aynen canım haklısın sadece doktor ileriki haftalarda tansiyon çıkabilir dedi gelişme geriliği olabilir dedi ondsn korktum
Karelinannesi Asena17 Henüz 2 aylık amma velakiiiiiin 😂😂😂 normalde 50 kg dümdüz karnım vardı artık gazdan mı kullandığım ilaçlardan mı bilmiyorum son durum böyle kızlar 😅😅
Ceren_akbay Karelinannesi bı benim karnım sismiyor ne hikmetse ne kadar çok istiyosam o kadar büyümüyor 🤣🤣
prensannesii_ Edaakd maşallah kiz ne güzelsin hic mi kilo almadın bacım :)) oglun mu olacak merak ettim
AlpAslanbabysmom Gzm23 cok tesekkur ederim canim 💕💕 valla karinsiz olmanında guzelligi vardir emin ol tamam cok tatli ama tasimasi zor hareket edemiyorum artik uzme kendini son ayinda firlar zaten 😅
Gzm23 AlpAslanbabysmom Rica ederim 🌸illkaki evet büyük göbüş çok tatlı oluyor ama haraketi de zorlar dediğin gibi eşimden biliyorum onun Göbüşü dokuz aylık bebek taşır gibi hatta bana diyor göbüşün çıkınca beni anlarsın diye 😄😄😄😄bakalım çıkarsa benlm ki günümü görürüm 😄😄😄