mertobaby Hosgeldinbebek benimkinin de fotosunu yollamıslardı şimdi kargom da dagıtıma cıktı gelince bende sizi bilgilendirecektim umarım düzgun gelir benimki de 😊
Hosgeldinbebek _edaa kim attı size hangisi? Ben telefonda açık açık dedim kırık gönderilenleri, şikayetleri vs. Umarım ders olur onlara
_edaa Hosgeldinbebek bana alminabebeksekerleri yolladı dmden. Dün kargoya verildi dedi bana msj gelmedi dedim teslim edilince msj atıyor mng kargo dedi biraz takıştık ben öyle bişey yok dağıtıma cıktıgında bilgi verilir kod verilir direk teslim ettiginizde falan dedim. O anlaşma şekline bağlı biz kargo tesliminde msj atılması şeklinde anlaştık dedi kodu yarın yollayacağım dedi ama daha bişey yollamadılar.
Hosgeldinbebek _edaa işte o ve Mytrend_desing aynı kişi sallamıyorlar mesajları bile, siz ısrarla isteyin kod
mertobaby _edaa inşallah evde silikon var ona guveniyorum artık dogumuma bişey kalmadı baska yer zor yetişir 🤦🏼♀️😁
mertobaby Hep trendyol hepsi buradadan alısveriş yapardım instagramdan ilk kez yaptım bebek konularında mecbur kalıp onda da gercekten basım agrıdı 🤦🏼♀️ yani dusunmesi ugrasması bile yetti tövbe ettim 😁
mertobaby Kızlar benim ürünüm sorunsuz dedikleri gün de de geldi iletişim sorunu da yasamadım hiç umarım sizlerin de bu sekilde olur magdur olmazsınız üzülmüştüm bi an gelmeyecek gelirse de hasarlı olabilir diye ama şükür ben sorun yasamadım
mertobaby _edaa canım bana da kod henüz belli değil size yollarız dediler ama unutulmjs da olabilir önemsememiş de yollamamıslardı ama kargo dağıtıma ckktı mesajı geldikten sonra kod da geldi zaten belki kargoyla öyle anlasmıslardır bence stres yapma bak benim sorunsuz geldi
_edaa Zeynepty istedim zaten yolladi görseli hatta ben emin olmak icin biraz uzaktan çekin dedim onu fa çekti yolladilar da dün kargoya verdik dedi hala gelen giden yok bakalim
_edaa @mertobaby @Hosgeldinbebek kızlarr benim çikolatalarda geldiii gayet sağlam ve güzel geldi♥️ Bunu da atlatmış oldukk😂