_edaa Hosgeldinbebek almina bebek sekerleri fotoğraf paylasıyo az once kızını mı birini paylaşmış. Ama ben farklı bi isme ödeme yapmışım yani diğer arkadaşla sizin yaptığınız odeme farklı kaç kişi ödeme alıyo bunlar burdan anlaşılıyo işte ne oldukları🤦🏻♀️
Hosgeldinbebek Esrabahar numaranın sonu ne? Yazıklar olsun ya. Her türlü dolandırıcılığa açık millet anlıyorum da daha doğmamış çocugun hakkını yemek nedir insan azcık utanır. Kendi çoluğu çocugu var onlardan çıkar yazık
_edaa Poyrazin_annesi valla bilmiyorum ama beğeniler gerçekten baya düşükmüş hiç dikkat etmemiştim takipci 24 bin beğeni 4 5 🤦🏻♀️
_edaa Hosgeldinbebek instagramdaki whatsapp linkini arıyosan o işletme hesapları aramaya kapatabiliyor yani sana çalıyor ama ona bildirim bile gitmiyor
_edaa Hosgeldinbebek ben daha aramaya baslamadim daha siparisi 10 gün önce vermistim. Pazartesi de hic ses etmicem bakalim atacak mi
_edaa Esrabahar of gerçekten pes! Ne kadar kötü insanlar yarabbim. Doğmamış çocuğa heves edip 3 5 kuruş arttırıp bişeyler yaptıralım diyoruz rezillik çekiyoruz gerçekten şaşırdım kaldım ya
mertobaby Almina da mı yollamıyor yani o mesajlasma alminaya mı ait anlamadım kızlar yazar mısınız bi
_edaa mertobaby benm siparişimde alminadan. Ben de bekliyorum bakiyim pazartesi foto yollicsm dediler. Yazışmalar alminaya ait yazıyor üstte
Hosgeldinbebek mertobaby üzülme ya bekle bakalım ne diyeyim. Pazartesi herkes yazsın kızlar gelişmeleri, kim daha iyi dolandırıldı görelim 😏 _edaa
Esrabahar https://imgyukle.com/i/ovgtsS Buda burdan bı arkadaşa Ait onunda böyle geldi onuda engellediler
_edaa Esrabahar ayyy bunlar böyle geliyosa benim çikolatalar kırıntı şeklinde gelirdi heralde ya da ısırıpta yollayabilirler 😂😂😂😂😂😂 sinirlerim bozuldu iyice he
_edaa Esrabahar insan gerçekten parayı da bi kenara bırakıp o hevesine üzülüyor. Yazıklar olsun allah çıkarsın inşallah